PossibleTurco
Centipat
- Makaleler
- 13
Vay be 72 katman çıktı bu da. Patriot herhalde tüm tuşlara basmış böyle bir şey ortaya çıkmış
Vay be 72 katman çıktı bu da. Patriot herhalde tüm tuşlara basmış böyle bir şey ortaya çıkmış
İyi mi oluyor yani?Vay be 72 katman çıktı bu da. Patriot herhalde tüm tuşlara basmış böyle bir şey ortaya çıkmışKimisinde Toshiba çıktı kimisinde Hynix çıktı ne olduğu belli değil. Birleşmiş milletler gibi SSD yemin ederim.
![]()
@Astroscott hocamın Patriot'da Hynix çıktı. @MisakiTaro hocamın Patriot herhalde Toshiba çıkmıştı. Herkeste farklı bir şey çıkıyor.İyi mi oluyor yani?
Benimkinde marka ne?
Edit: Hynix'miş.
QLC sadece depolama içindi herhalde hocam. Geçmiş olsun.Yok, en kötüsü benim. QLC koymuş hainler benimkine.![]()
Zaten param var, bozulsun da yenisini alayım diye düşünüyorum. 1 TB A2000 düşünüyorum.QLC sadece depolama içindi herhalde hocam. Geçmiş olsun.![]()
Tam olarak nereden bahsediyorsunuz? İşaretleyebilir misiniz?Sizin SSD'lerin katman sayılarının yanında "Die" falan yazıyor. Ölü blok veya katmanlar mı acaba? Eğer öyleyse herhalde benim SSD'de ölü bir şeyler olmadığı için göstermiyor.![]()