Fecriaya Decapat Katılım 22 Mayıs 2019 Mesajlar 9 11 Haziran 2019 #1 Arkadaşlar elime bir SSD geçti elimde kablo olmadığı için takamadim. Sonra kasada DVD roma bağlı kablonun aynısının HDD'de de olduğunu fark ettim. Şimdi ben DVD ROM kullanmiyorum bu kabloyu çıkarıp SSD ye takarsam ne olur? Sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2019
Arkadaşlar elime bir SSD geçti elimde kablo olmadığı için takamadim. Sonra kasada DVD roma bağlı kablonun aynısının HDD'de de olduğunu fark ettim. Şimdi ben DVD ROM kullanmiyorum bu kabloyu çıkarıp SSD ye takarsam ne olur? Sorun olur mu?
CruaLHawK Kilopat Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 404 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Haziran 2019 #2 Hiçbir şey olmaz. SSD'ni kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
suatonuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2015 Mesajlar 1.424 Çözümler 22 Yer Diyarbakır 11 Haziran 2019 #3 Dediğin gibi aynı SATA kablosu ise kullanabilirsin sıkıntı olmaz. Artı 0 Eksi
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 11 Haziran 2019 #4 dediğin kablolar SATA ve SATA POWER ise tabii ki kullanabilirsin. Zaten SSD ye takman gereken kablolar bunlar. Artı 0 Eksi
dediğin kablolar SATA ve SATA POWER ise tabii ki kullanabilirsin. Zaten SSD ye takman gereken kablolar bunlar.