Çözüldü SSD'ye Nasıl Windows 10 Kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Shorlix

Decapat
Arkadaşlar forumdaki yazılar okudum ama tam olarak anlayamadım. Yeni SSD aldım ama Windows 10'u nasıl SSD'ye yükleyeceğimi bulamadım. Detaylı şekilde anlatabilecek olan var mı? C diski toplam 550 GB yer kaplıyor SSD 250 GB o yüzden kopyalama yapamıyorum diske yardım edin lütfen. Sadece Windows'u nasıl SSD ye atacağım, bilgisayar üzerinden taşımam yeterli olur mu?

Clone Disk bu programı deneyin.
Kullanılan alan SSD den fazla ise klonlama yapamazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD'ye, kapasitesinden fazla veri kopyalamaya çalışıyorsunuz. Bunu da, doğal olarak yapamazsınız.

Eğer illa da SSD'ye klonlama yapmak istiyorsanız en azından kişisel dosyalarınızı bir harici diske kopyalayın.

USB Bellek yardımı ile UEFI kurulum yapılamıyor mu? Ben de sıfır sistem kurulumu yapacağım da pek bilmiyorum bu konuları.

USB Bellek yardımı ile UEFI kurulum yapılamıyor mu? Ben de sıfır sistem kurulumu yapacağım da pek bilmiyorum bu konuları.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…