Ssd'ye Temiz Windows 8.1 Kurulumu

thewizard

Hectopat
Merhaba arkadaşlar.
Ben notebookdaki hdd'yi söküp yerine ssd taktım. İlk defa sıfır ssd'ye kurulum yapacağım. Bu yüzden yanlış yapmak istemiyorum. Şimdi benim sırası ile izlemem gereken yol nedir? Notebook da orjinal windows yüklü idi. Tabi ben hdd'yi sökünce o da gitti. Şimdi ben ssd'ye yükleme yaparken bu orjinalliği koruyabilir miyim? Yardımcı olan yönetici ve arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öncelikle cevabınız için çok teşekkürler. Fakat ben verilerimi korumak istemiyorum. Yani zaten şuan Hdd içerisinde bir verim yok. Ben sıfırdan ssd'ye kurulum yapmak istiyorum. Klonlama vs. ile değil yani. Ben bu kurulumu flash bellek ile yapacağım fakat benim sorum notebook lisans anahtarını bios'dan kendisi alıyor mu direk yoksa benim bir şekilde bulup kendim mi girmem gerekiyor? Saygılar.

OEM Windows 8'ler Nasıl Aktif Edilir? » Technopat şurayıda bir incele bakalım.
Ayrıca kusura bakma bu işlerden fazla anlamıyorum. Sadece sana yardımcı olmaya çalışıyorum. Biz recovery yaparak bu sorunu çözüyorduk. Aktifleştirme sorunlarında Windows müşteri hizmetlerini arayarak çözüm buluyorduk.

Arkadaşın da dediği gibi yukarıda rehberin linkini atmış. Faydalı olacağına inanıyorum.

Aynı ürün anahtarını başka diske kopyalayamazsınız. Örnek veriyim; Ben Orijinal Windows 7 Home Premium almıştım ve kurmuştum. Daha sonra bir gün HDD bozuldu. Yeni HDD aldım Windows 7 ' yi ona kurdum ancak ürün anahtarını kabul etmemişti ve sahte Windows olarak gördü. Bu durumda size tavsiyem verileri bire bir aktaran rehberi izlemeniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı