OmurOzan Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 123 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #1 HDD kullanıcısıyım SSD aldım Windows 10 Pro orijinal lisansım var onu kaybetmeden temiz kurulum yapmak istiyorum USB'ye bazı dosyalar atmam sonra Windows kurmam vb. bazı şeyler biliyorum ama yardıma ihtiyacım var.
HDD kullanıcısıyım SSD aldım Windows 10 Pro orijinal lisansım var onu kaybetmeden temiz kurulum yapmak istiyorum USB'ye bazı dosyalar atmam sonra Windows kurmam vb. bazı şeyler biliyorum ama yardıma ihtiyacım var.
Abstrack99 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 3.132 Çözümler 9 26 Şubat 2021 #2 Ne konuda yardıma ihtiyacınız var. Artı 0 Eksi
ThePentium Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Şubat 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videolar yardım edebilir. Format atınca şu anki Windows Key gider mi? Format atacağım şimdi benim şu anki Windows Key'im gider mi? www.technopat.net Bu da olabilir. @OmurOzan Son düzenleme: 26 Şubat 2021 Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videolar yardım edebilir. Format atınca şu anki Windows Key gider mi? Format atacağım şimdi benim şu anki Windows Key'im gider mi? www.technopat.net Bu da olabilir. @OmurOzan
KS KS OmurOzan Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 123 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #4 ThePentium dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videolar yardım edebilir. Format atınca şu anki Windows Key gider mi? Format atacağım şimdi benim şu anki Windows Key'im gider mi? www.technopat.net Bu da olabilir. @OmurOzan Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Artı 0 Eksi
ThePentium dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videolar yardım edebilir. Format atınca şu anki Windows Key gider mi? Format atacağım şimdi benim şu anki Windows Key'im gider mi? www.technopat.net Bu da olabilir. @OmurOzan Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
ThePentium Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mart 2021 #5 OmurOzan dedi: Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... İsterseniz beni çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz. @OmurOzan Artı 0 Eksi
OmurOzan dedi: Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... İsterseniz beni çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz. @OmurOzan