Windows 10'u SSD'ye kurma sorunu

Şükürler olsun ki yıllar sonra bir sistem toplayabildim. Ürünüm şuan kargoda geliyor fakat ben sisteme Windows'u 240 GB SSD'ye mi? Yoksa 1 TB harddiske mi kurayım? Elbette SSD'ye kurduğum zaman sistem daha hızlı olur ama arkadaşım ilerleyen zamanlarda sistemin bazı anlamsız hatalar verebileceğini söyledi. Yükleme veya indirme sırasında sıkıntı olabilir dedi. Dediği doğru mu? Değil mi? Ben Windows'u SSD'ye mi yoksa harddiske mi kurmam mantıklı olur? Ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
Şükürler olsun ki yıllar sonra bir sistem toplayabildim. Ürünüm şu an kargoda geliyor fakat ben sisteme Windows'u 240 GB SSD'ye mi? Yoksa 1 TB harddiske mi kurayım? Elbette SSD'ye kurduğum zaman sistem daha hızlı olur ama arkadaşım ilerleyen zamanlarda sistemin bazı anlamsız hatalar verebileceğini söyledi. Yükleme veya indirme sırasında sıkıntı olabilir dedi. Dediği doğru mu? Değil mi? Ben Windows'u SSD'ye mi yoksa harddiske mi kurmam mantıklı olur? Ne önerirsiniz?

SSD tabii ki anlamsız hatalar falan olmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı