SSD'ye Windows 8.1 Pro Kuramıyorum

• Konuyu başlatan 4454
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 2.214
@4454 Acaba SSD'yi daha önce kullandınız mı? Yani acaba basit birim olmuş olabilir mi ? Zamanında çok uğraştırmıştı beni. İsterseniz "Denetim Masası" 'ndan arama yerine sabit disk yazın en üstte sabit disklerinizi ayırın bölüm oluşturun falan diyor. Orayı açın, açınca bakın bakalım SSD birincil disk olarak gözüküyor mu ?

Hocam ssd birincil disk olarak gözüküyor. Daha öncede d sürücüsü olarak kullanıldı. Yine aynı sebepten. Yani işletim sistemini kuramadığımdan d sürücüsü olarak kullandım. Fakat şimdi tak etti bana. İşletim sistemi kurmak istiyorum. Ayrıca format attığım zama bütün sürücüleri silip, bölmeden kurarım. Bu mesajları da mobilden yazıyorum bilgisayar açılmıyor.

Denedim onuda yaptım. Laptop var benim ayrıca ona taktım onda da olmuyor. Laptobunda harddiski yok, ssd yi onda kullanayım bari deyip onda da denedim ama oda olmadı. Yok mu bunun çözümü. Çok müşkül durumdayım.

Sorun çözüldü. Biostan Asus'un "Secure Erase" komutu vardı onu uyguladım, birde böyle deneyim dedim oldu. Secure erase ssd'yi fabrika ayarlarına geri döndürüyormuş. Teşekkürler technopat ailesi.:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı