YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.029 Makaleler 8 Çözümler 44 16 Ağustos 2022 #1 Eski sistemimi canlandırmak için 120 GB SSD aldım. Fakat format ekranında kesinlikle SSD görünmüyor. Sistemimin özellikleri: Palit NVIDIA GeForce 9800 GT. Pentium E6700. 4 GB RAM. MSI G41MP21 anakart. Hi-Level Elite series 128 GB SSD.
Eski sistemimi canlandırmak için 120 GB SSD aldım. Fakat format ekranında kesinlikle SSD görünmüyor. Sistemimin özellikleri: Palit NVIDIA GeForce 9800 GT. Pentium E6700. 4 GB RAM. MSI G41MP21 anakart. Hi-Level Elite series 128 GB SSD.
Çözüm YigiTZ0 16 Ağustos 2022 Çözüm: Kurarken rufustan MBR formatını seçin ve Boot menüden seçmek yerine Belleği 1. sıraya alın. Ben bu şekilde çözdüm.
Çözüm: Kurarken rufustan MBR formatını seçin ve Boot menüden seçmek yerine Belleği 1. sıraya alın. Ben bu şekilde çözdüm.
KS KS YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.029 Makaleler 8 Çözümler 44 16 Ağustos 2022 #11 M berat W dedi: Windows 11 ise Secure Boot ve TPM 2.0 olaylarından dolayı bir sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Alakası yok. Hard diski görüyor Windows 11 kuruyorum. turko35408 dedi: Ve o ekranda SSD görünmüyor. Doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Artı 0 Eksi
M berat W dedi: Windows 11 ise Secure Boot ve TPM 2.0 olaylarından dolayı bir sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Alakası yok. Hard diski görüyor Windows 11 kuruyorum. turko35408 dedi: Ve o ekranda SSD görünmüyor. Doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Doğrudur.
M berat W Picopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 102 Çözümler 1 16 Ağustos 2022 #12 Format ekranında Shift+F10 yaparsanız komut satırı yani CMD açılacaktır, diskpart > lis dis komutlarını uyguladığınızda SSD görünüyor mu? Artı 0 Eksi
Format ekranında Shift+F10 yaparsanız komut satırı yani CMD açılacaktır, diskpart > lis dis komutlarını uyguladığınızda SSD görünüyor mu?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.291 Makaleler 6 Çözümler 562 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 16 Ağustos 2022 #13 O SSD'yi çalışan sisteme bağlayıp kontrol etmeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.029 Makaleler 8 Çözümler 44 16 Ağustos 2022 #14 M berat W dedi: Format ekranında Shift+F10 yaparsanız komut satırı yani CMD açılacaktır, diskpart > lis dis komutlarını uyguladığınızda SSD görünüyor mu? Genişletmek için tıkla... Deneyip sonuçları yazacağım. Flash bellek ile ilgili bir sorun oluştu ve indirmeniz doğrulanıyor kısmında. Yeniden indiriyorum ISO yu. turko35408 dedi: O SSD'yi çalışan sisteme bağlayıp kontrol etmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... SSD Laptopta göörünüyor. Artı 0 Eksi
M berat W dedi: Format ekranında Shift+F10 yaparsanız komut satırı yani CMD açılacaktır, diskpart > lis dis komutlarını uyguladığınızda SSD görünüyor mu? Genişletmek için tıkla... Deneyip sonuçları yazacağım. Flash bellek ile ilgili bir sorun oluştu ve indirmeniz doğrulanıyor kısmında. Yeniden indiriyorum ISO yu. turko35408 dedi: O SSD'yi çalışan sisteme bağlayıp kontrol etmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... SSD Laptopta göörünüyor.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.291 Makaleler 6 Çözümler 562 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 16 Ağustos 2022 #15 YigiTZ0 dedi: Deneyip sonuçları yazacağım. Flash bellek ile ilgili bir sorun oluştu ve indirmeniz doğrulanıyor kısmında. Yeniden indiriyorum ISO'yu. SSD Laptopta göörünüyor. Genişletmek için tıkla... O zaman sizin ISO sorunlu. Sıfırdan Rufus ile deneyin: UEFI Windows 10 USB Hazırlama Rehberi Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleştirmelisiniz. İşte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yani www.technopat.net Artı 0 Eksi
YigiTZ0 dedi: Deneyip sonuçları yazacağım. Flash bellek ile ilgili bir sorun oluştu ve indirmeniz doğrulanıyor kısmında. Yeniden indiriyorum ISO'yu. SSD Laptopta göörünüyor. Genişletmek için tıkla... O zaman sizin ISO sorunlu. Sıfırdan Rufus ile deneyin: UEFI Windows 10 USB Hazırlama Rehberi Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleştirmelisiniz. İşte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yani www.technopat.net
KS KS YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.029 Makaleler 8 Çözümler 44 16 Ağustos 2022 #16 Çözüm: Kurarken rufustan MBR formatını seçin ve Boot menüden seçmek yerine Belleği 1. sıraya alın. Ben bu şekilde çözdüm. Artı 0 Eksi Çözüm
Çözüm: Kurarken rufustan MBR formatını seçin ve Boot menüden seçmek yerine Belleği 1. sıraya alın. Ben bu şekilde çözdüm.