Daha fazla
Dostum Msi GTX 960 4Gb modelini alacağım dediğim gibi benim için 2. hatta 3. sırada GTX 960 bile fazla aslında ama ileriyide düşünmek lazım. Daha önceden yazacaktım ama bu sitenin moderatörleri biraz Türkçe'den uzaklar galiba. Ben Türkçemizin sıfatlarını kullanıyorum ve konu başlığımla konum arasında bir özellik belirten yani ir sıfat olacakmış ve bende maddi bakımdan benim sistemime ait olan bir başlık açtım fakat nasıl olduysa anlamamışlar. Bu yüzden geç yazdım.
Maalesef yetkililer nokta, virgül gibi basit hatalara bile ceza verir oldular. Dikkat ediyorum da kendileri o hataları daha çok yapıyorlar ama nedense kendi kendilerine ceza vermiyorlar. Neyse şimdi yeni bir ceza yemeyelim de konuya dönelim
İnanır mısın ekran kartım GeForce 210 ve kaç senedir kullandığımı ben de bilmiyorum ve hala beni idare ediyor. Durum böyleyken GTX 960'ı sen düşün artık
Bu biraz da dediğim gibi kullanıma bağlı. Oyun senin için 2. sıradaysa merak etme bu kart düzgün kullandığın müddet 10 sene bile idare eder seni
Sistemin geri kalanını da başka konuya açmışsın gördüm. Bence bir an önce tereddütsüz o sistemi topla derim. Yani i5 6400 + GTX 960'lı sistemi diyorum.