Haftaya staj yapmam lazım şu an aklımda bir iş yok, nerede yapmalı?
Bölüm nedir?
Neyle ilgili staj yapacaksın? Bölümün nedir?
Gebel.
Bir bölümüm yok öğrencilere iş hayatını göstermek, yaşatmak için bir staj, yani nerede istersem yapabiliyorum beni kabul ettikleri sürece sadece hangi işi yapacağımı seçemiyorum.
Öyle saçma staj olmaz. Stajın amacı uygulamalı öğrenmedir. İş hayatı diye bir hayatta yoktur. Çıkar çatışması ve sömürü iş hayatı dışında da vardır. Fakat bu çıkar çatışmalarının türü ve sömürü şekli sektöre göre değişmektedir. O yüzden istediğiniz bir alan yoksa yahut size bir katkısı olmayacak ama zorunluluk diye yapacaksanız halk tabiriyle "naylon staj" yapın daha iyi.Bir bölümüm yok öğrencilere iş hayatını göstermek, yaşatmak için bir staj, yani nerede istersem yapabiliyorum beni kabul ettikleri sürece sadece hangi işi yapacağımı seçemiyorum.
Tanıdığım bir bilgisayarcı yok ama babam soracak yarın çalıştığı yere orası olursa olacak olmazsa başka bir yer bakacağım.Tanıdığın bir bilgisayarcı varsa orada rahat staj yapabilisin.
Ilerde bilgisayar mühendisi olmak istiyorum ama yerleri kalmış mıdır bilmiyorum, araştıracağım.İleride çalışmak istediğin sektörde bir staj yaparsan senin için daha iyi olur diye düşünüyorum.
Bir değişiklik olsun ve de harçlık çıkartmak için gideceğim. zorunlu değil.Öyle saçma staj olmaz. Stajın amacı uygulamalı öğrenmedir. İş hayatı diye bir hayatta yoktur. Çıkar çatışması ve sömürü iş hayatı dışında da vardır. Fakat bu çıkar çatışmalarının türü ve sömürü şekli sektöre göre değişmektedir. O yüzden istediğiniz bir alan yoksa yahut size bir katkısı olmayacak ama zorunluluk diye yapacaksanız halk tabiriyle "naylon staj" yapın daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.