Star Wars Battlefront II crack dosyası üzerine orijinal indirilip oynanabilir mi?

alierge559111

Femtopat
Merhaba. Origin'den bir Battlefront II aldım ama oyunu indirirken 3 GB kaldığında yanlışlıkla sildim ve çok uğraşmıştım. Crack'li dosya üzerinde doğrulayıp eksik dosyaları indirmeye çalışırsam orijinal oynayabilir miyim veya hesabım banlanır mı?

Merhaba. Origin'den bir Battlefront II aldım ama oyunu indirirken 3 GB kaldığında yanlışlıkla sildim ve çok uğraşmıştım. Crack'li dosya üzerinde doğrulayıp eksik dosyaları indirmeye çalışırsam orijinal oynayabilir miyim veya hesabım banlanır mı?

Crackli dosyaları silip temiz kurmanı tavsiye ederim. İleride başın ağrıyabilir.

Artı -1 Eksi
Evet oynayabilirsin. Korsan oyun dosyaları ile orijinal oyun dosyaları arasında fark yok. Oyunu korsan yapan şey "Crack" dosyasının içindekilerdir. Korsan olarak indirip kurduysan, ama crack dosyalarını oyun dizinine atmadıysan oyunu açmaya çalıştığında ilgili platformda hesap açmanı istiyor zaten.

Eminsiniz değil mi? Aynı fikirde olmayan arkadaşlar var.
Oynarsın oynamasına ama ban yer misin bilmem. Ben birçok tek oyunculu Steam oyununda bu yöntemi kullandım ancak Dying Light'a bu yöntemle girince arkadaşımla co-op oynayamazsın, dosyalar farklı diye hata verdi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı