Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- AMD Ryzen 7 5700X
MSI B450 Tomahawk MAX
GoodRAM IRDM Pro 2x 16 GB DDR4 3600 MHz CL18
ASUS Dual RTX 4070 OC
Cooler Master ML240L V2
Kingston Renegade 2 TB SSD
Kingston A2000 1 TB SSD
Sandisk Ultra 3D 500 GB SSD
Kioxia Exceria 480 GB SSD
Samsung 850 EVO 120 GB SSD (Harici)
Lian Li Lancool 216
Cooler Master MWE 700W 80+
İşletim Sistemi: Windows 11 Enterprise 25H2 / Arch Linux
- Cinsiyet
- Erkek
Aynen öyle.Öyle yaparsanız daha iyi olur. EA oyunları çıkışından 2 ay sonra %40 indirime giriyor. En azından 700TL gibi fiyat ödersiniz.
20 Mart Güncelleme: Mart ayı bahar indirimlerinde Dead Space'in ne kadar indirime gireceğini merak ettiğim için bekledim, maalesef sadece yüzde 15 indirim aldı. Oyun Ocak 2023'te çıkmıştı, Mart 2023'te sadece yüzde 15 indirim alması Jedi: Survivor hakkında da düşünmeme sebep oldu. Çünkü Dead Space, NFS Unbound'ın aksine başarılı olan ve iyi eleştiriler alan bir oyun. Jedi: Survivor da muhtemelen iyi çıkacak ve başarılı olacak, bu nedenle 2 ay sonraki yaz indirimlerinde oyunun ekmeğini yemeye devam etmek isteyip yine en fazla yüzde 15 indirime sokabilir diye düşünüyorum. Bu nedenle oyunu acaba çıktığı gibi alsam mı diye düşünüyorum.
Çünkü Ramazan bitişinde en az 1200 TL biriktirmeyi garantiye aldım. Bayramda da biraz bayram parası biriktirirsem oyunu tam fiyattan almam mümkün olur. Aslında indirim bekleyecektim fakat Dead Space'in az indirime girmesi beni şüphelendirdi. O yüzden tam fiyattan mı alsam yoksa yaz indirimlerini mi beklesem diye düşünüyorum.
Son düzenleme: