Çözüldü Stardew Valley açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

CemErsever

Hectopat
Daha fazla  
RAM
4
Ekran kartı
İntel Hd Graphics
Anakart
Vertion m275
İşlemci
İntel Quad 2 8300 2.50 ghz
Oyunda 55 saatim var fakat birden açılmamaya başladı. 2 haftadır falan denemediğim yöntem kalmadı. Bütün işletim sistemlerini denedim, format attım fakat hiçbir şekilde sonuca ulaşamadım. Process Monitor kaydını çıkardım acaba tam sorunu saptayacak biri yardımcı olabilir mi?

Çözüm
Farklı bir ekran kartı ile denemeden önce son bir kez araştırayım dedim ve sorunu buldum umarım diğer arkadaşlarada yardımım dokunmuş olur eğer oyunu Steam'den oynuyorsanız smapi uygulamasını indirin ve kurun ardından şu adımları izleyin.

Stardew Valley Steam sayfası>ayarlar>özellikler >betalar> hiçbiri seçeneğini compatibility seçeneği ile değiştirin ve artık oyunu açabilirsiniz.
Farklı bir ekran kartı ile denemeden önce son bir kez araştırayım dedim ve sorunu buldum umarım diğer arkadaşlarada yardımım dokunmuş olur eğer oyunu Steam'den oynuyorsanız smapi uygulamasını indirin ve kurun ardından şu adımları izleyin.

Stardew Valley Steam sayfası>ayarlar>özellikler >betalar> hiçbiri seçeneğini compatibility seçeneği ile değiştirin ve artık oyunu açabilirsiniz.

Aynı durumu yaşadım ve saatlerce her şeyi denedim. Çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı