Stardew Valley açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

senash

Zeptopat
Katılım
27 Mart 2024
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Stardew Valley güncellendi. Daha önce smapi modlarından indirmiştim. ama oyunu şu an açılmıyor. Modları sildim açılmadı. Oyunun dosyasını silip tekrar yükledim açılmadı Şu hatayı veriyor "oyun başlatılırken hata oluştu, eksik yürütülebilir" İnternette bulduğum birkaç çözüm yolunu denedim ama olmadı. Sonra çıktım oyun ekranı geldi ama ekran olması gerektiğinden büyüktü oyunu açtım güncelleme gelmişti ama expanded silindiği için birçok eşyam,malzemem,itemler ve ev arsa gitmişti. ve ekran yine çok büyüktü. Çıktım oyundan ve tekrar girmeye çalıştım ama yine aynı hatayı verdi. Ne yapmam gerekiyor?
 
Rica ederim.Expanded modu için ise pek bilgim yok ama kurulum yapılacak bir şey olmadığını biliyorum dosyayı indirip mods klasörüne atmanız yeterli diye biliyorum eğer isterseniz başka bir konu daha açıp sorabilirsiniz.
Merhaba oyun hakkında bilginiz olduğunu gördüm, bende de oyun açılmıyor fakat ben xbox'tan satın aldım ve oyun kilitlendi hatası alıyorum. Bunun hakkında bir bilginiz veya çözüm öneriniz varsa çok mutlu olurum.
 
Merhaba oyun hakkında bilginiz olduğunu gördüm, bende de oyun açılmıyor fakat ben Xbox'tan satın aldım ve oyun kilitlendi hatası alıyorum. Bunun hakkında bir bilginiz veya çözüm öneriniz varsa çok mutlu olurum.

Stardew Valley'i Xbox'tan oynamadığım için Xbox içi hatalarda pek bilgim yok ama biraz araştırdım kimse çözüm sunmamış zaten Xbox'tan çok alınmadığı için yaşayan çok kişide yok ama klasik çözümleri deneyebiliriz.

Silip tekrar yüklemek(saveinizin yedeğini alın)

Dosyaları doğrulama.

Mod yuklediyseniz modları silme(bazen modlar bozabiliyor)

Xbox'u silip yükleme.

Eğer açıksa Windows güvenliğini kapatma

Hiçbiri işe yaramazsa Xbox desteğe https://support.xbox.com/tr-TR/contact-us yazmaktan başka çare kalmıyor ben yine de araştırmaya devam edeceğim bir şey bulursam buraya yazarım.
 
Son düzenleme:
Rica ederim.Expanded modu için ise pek bilgim yok ama kurulum yapılacak bir şey olmadığını biliyorum dosyayı indirip mods klasörüne atmanız yeterli diye biliyorum eğer isterseniz başka bir konu daha açıp sorabilirsiniz.
Yardimlarinız için gercekten çok teşekkür 200 saatten fazla oynamıstım o da sadece tek bir dünyayı aglayacaktim neredeyse açılmıyor, çok yardımcı oldunuz bana çok teşekkür ederim.
 

Geri
Yukarı