Stardew Valley modu Türkçe çalışmıyor

bozkurt2712

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, Stardew Valley expanted modunu Türkçe şekilde ayarlamak istiyorum ama hangi Türkçe dosyayı yüklesem de yeni gelen karakter ve yeni sahneler hep İngilizce. Expanted kurulu olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim 🙏🏻

Merhaba, Stardew Valley expanted modunu Türkçe şekilde ayarlamak istiyorum ama hangi Türkçe dosyayı yüklesem de yeni gelen karakter ve yeni sahneler hep İngilizce. Expanted kurulu olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim 🙏🏻
Türkçe yamalar genelde eski sürümler için, yamaya uygun sürümü indirmen gerekiyor. Ayrıca reklam gibi anlaşılmasın ama bazı modlara da bizzat ben Türkçe çeviri yapmıştım, Expanded'in üstüne bi' de fazladan NPC modları kurunca daha güzel oluyor bence.

Guncel surumde mısın?

buradan indirebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda nasıl kuracagin anlatilmis.

Yamayı ayrı bir mod gibi değil expandedin içine atıp sadece expandedi mod klasörüne atman gerek.
Dediğin gibi yaptığımda da uyarı veriyor

1740496568118.png

Türkçe yamalar genelde eski sürümler için, yamaya uygun sürümü indirmen gerekiyor. Ayrıca reklam gibi anlaşılmasın ama bazı modlara da bizzat ben Türkçe çeviri yapmıştım, Expanded'in üstüne bi' de fazladan NPC modları kurunca daha güzel oluyor bence.
ya ben uzun zamandır stardew oynuyorum ama hep mobildeydim. şimdi yeni pc almışken yeni modlar oynamak istedim yeni karakterlerle ve videoları izledim tum modlar için gereken dosyaları da ekledim harita güncel karakterler var her şey çalışıyor ama tek yeni gelenler karakter ve sahneler ingilizce. hazır dosya bulabilme şansımız var mı internet üzerinden çünkü uzun zamandır bununla uğrasıyorum ve en sonunda kafayı yicem...

Attigim videoyu izler misiniz?
attığın videoyu izledim önceki bölümünü de öyle ve dosyalarda dediği gibi tr dosyaları var ama sonucta yeni karakterler ingilizce...

ya ben uzun zamandır stardew oynuyorum ama hep mobildeydim. şimdi yeni pc almışken yeni modlar oynamak istedim yeni karakterlerle ve videoları izledim tum modlar için gereken dosyaları da ekledim harita güncel karakterler var her şey çalışıyor ama tek yeni gelenler karakter ve sahneler ingilizce. hazır dosya bulabilme şansımız var mı internet üzerinden çünkü uzun zamandır bununla uğrasıyorum ve en sonunda kafayı yicem...
Expanded ve çeviriyi tekrar indir, çevirinin içindeki Stardew Valley Expanded Code tarzı bi dosya var onu kopyala Expanded'in içindeki aynı dosyaya at değiştir derse değiştir sonra yeni expandedi mod klasörüne at. (eskileri sil)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı