Oyunda yeniyim ve korkuluk ve meşale düzenini nasıl hem estetik ve hem de mantıklı şekilde yapabilirim? Bahar 13. gündeyim, paramın hepsine çilek alacağım. Ama rastgele ekiyorum ve güzel durmuyor. Bir mantığa göre ve estetiğe göre yapmak istiyorum.
Fıskiyelerinizin olmadığı varsayarsak, kare veya dikdörtgen şeklinde tarla yapıp kenarlarına odun basamak koyabilirsiniz. Ucuza mâl olur ve şık durar. 4x4 veya 4x6 kareler olabilir bunlar.Oyunda yeniyim ve korkuluk ve meşale düzenini nasıl hem estetik ve hem de mantıklı şekilde yapabilirim? Bahar 13. gündeyim, paramın hepsine çilek alacağım. Ama rastgele ekiyorum ve güzel durmuyor. Bir mantığa göre ve estetiğe göre yapmak istiyorum.
peki ışıklandırmayı nasıl yapmalıyım gece görmek içinFıskiyelerinizin olmadığı varsayarsak, kare veya dikdörtgen şeklinde tarla yapıp kenarlarına odun basamak koyabilirsiniz. Ucuza mâl olur ve şık durar. 4x4 veya 4x6 kareler olabilir bunlar.
Korkuluklar ise böyle bir menzile sahip:
Eki Görüntüle 2468261
Çalıştığı zamanlar hiçbir bildirim vermezler. Sadece üstüne bastığınız zaman " *** sayıda karga korkuttu." yazar.
Otantik süslemeli ışıklar oluyor, Piere sattığı oluyor özel günlerde. O tarz uyumlu olabilecek ışıkları tarlanızın kenarlarına ve evin kenarlarına koysanız yeterli. Zaten küçük bir mekanınız var bu yüzden çok koymaya gerek yok.peki ışıklandırmayı nasıl yapmalıyım gece görmek için
tamamdır hocam çok teşekkürler, evet ilk başlar sıkıntı biraz.Otantik süslemeli ışıklar oluyor, Piere sattığı oluyor özel günlerde. O tarz uyumlu olabilecek ışıkları tarlanızın kenarlarına ve evin kenarlarına koysanız yeterli. Zaten küçük bir mekanınız var bu yüzden çok koymaya gerek yok.
Oyunun başlarında hocam zaten güzel bir şey çıkarmanız zor. Yavaş yavaş gelişecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.