Starfield hakkındaki düşüncelerim

Oyunun epey eksiği var, yine de yan hikayelerin sürüklediği maceraları sevdim.

Ona bir lafım yok o zaman rol yapma oyunu olarak duyuru yapsınlar ve dakika başı gaz vermesinler dediğim gibi hiç ümidim olan bir oyun değildi. YouTuber'lar oyun iyi falan deyince merak ettim. Fakat oyunun rol yapma kısmı harici tüm kısımları çok kötü ve çok eski.
 
Bu oyunu neden bir kesim çok fazla överken bir kesim çok fazla gömüyor? Gelecek ay oyunu almayı planlıyorum ama çok kararsız kaldım.
 
Oyunu çoğunlukla beğendim, eksiklikler illaki olacaktır zamanla düzeltilir CP77'de olduğu gibi. Herhangi bir performans sorunuyla da karşılaşmadım henüz. Tanrı NVIDIA ile Bethesda'yı korusun ve yüceltsin. 🙏🏻

Arkadaşım CP77'nin arkasındaki firma oyunlarına sahip çıkan bir firma hangi Bethesda oyunu çıktıktan 2 yıl sonra teknik sorunların büyük çoğunluğundan arınmış oldu. Şu an Skyrim'e girin hiç mod yüklemeden oyunda hata ve kötü oynanıştan başka bir şey göremeyeceksiniz. Gelişmiyor çünkü... Gelişse de %5 ancak gelişiyor oyunu tamamen mod yapımcılarının eline bırakıyorlar sanki oyunu kendileri yapmıyorlarmış gibi.

Bu oyunu neden bir kesim çok fazla överken bir kesim çok fazla gömüyor? Gelecek ay oyunu almayı planlıyorum ama çok kararsız kaldım.

Övenlerin tek beklentisinin Skyrim uzantısı bir oyun olduğunu düşünüyorum. Vaadettiklerinin yarısını bile yapamayan bir oyunu alacaksanız bile yeterince mod çıkmadan oynamayın bence.
 
Bethesda oyunlarının tek güzel yanı her türlü modu desteklemesi. Oyunları kendi düz haliyle oynanacak gibi değil zaten. 1 Sene sonra mod paketleri ile cillop gibi olacağına eminim, o günü bekliyorum. Uzay oyununa uzay gemisi yolculuğu eklememiş adamlar daha n'olsun...
 

Geri
Yukarı