Eğer yukarıda da söylediğim şeyi yapmayı bırakacaksam yani sizin sektöre zarar verecek bu saçma yorumlarınıza karşı cevap vermeyi bırakacaksam en başından beri yaptığım gibi yine oyun hakkında konuşmam aradan çekilirim. Oyunu almadan önce oyun zevkine güvendiğim insanların yorumlarını dinledim ve öyle abarttığınız gibi bir övülme durumu olmadı oyunda. Öte yandan seven bile teknik problemden bahsetmişken(Bırakın benim arkadaşlarımı direkt Youtube'da videosu bulunan Enis Kirazoğlu bile bahsediyor problemlerden) oyunu almak için çok sebebim kalmadı. 200TL olunca bakarım. Ha oyunu beğensem bile gelirim yine sizin bu oyunların teknik yapısı anlamındaki saçma düşüncelerinize karşı sessiz kalmam. Sizin gibi her haltı 2 ay sonra oynarım gibi saçma bahaneler üreterek savunanlar yüzünden 4090'la bile adam gibi oyun oynayamıyor insanlar. Oyunu beğendiysen ne mutlu sana, umarım keyif alarak 10 kere daha bitirirsin ama gelip teknik problem yaşayıp gömene de 2 ay sonra oyna diyemezsin.Engellemiyor oynadim bitirdim oyna sonra konus be yeter.
Vallahi 10 yasindan bu yana RPG oyunlari oynayan birisi olarak su ana kadar daha iyisini oynamadigima, yapilmadigina kalibimi basarim. Eger senin zevkine guvendigin insanlar RPG'den anladigini iddia ediyorsa da surda kafami keserim. Kim mantikli kim sacma sapan orasini Allah bilir artik.Eğer yukarıda da söylediğim şeyi yapmayı bırakacaksam yani sizin sektöre zarar verecek bu saçma yorumlarınıza karşı cevap vermeyi bırakacaksam en başından beri yaptığım gibi yine oyun hakkında konuşmam aradan çekilirim. Oyunu almadan önce oyun zevkine güvendiğim insanların yorumlarını dinledim ve öyle abarttığınız gibi bir övülme durumu olmadı oyunda. Öte yandan seven bile teknik problemden bahsetmişken(Bırakın benim arkadaşlarımı direkt Youtube'da videosu bulunan Enis Kirazoğlu bile bahsediyor problemlerden) oyunu almak için çok sebebim kalmadı. 200TL olunca bakarım. Ha oyunu beğensem bile gelirim yine sizin bu oyunların teknik yapısı anlamındaki saçma düşüncelerinize karşı sessiz kalmam. Sizin gibi her haltı 2 ay sonra oynarım gibi saçma bahaneler üreterek savunanlar yüzünden 4090'la bile adam gibi oyun oynayamıyor insanlar. Oyunu beğendiysen ne mutlu sana, umarım keyif alarak 10 kere daha bitirirsin ama gelip teknik problem yaşayıp gömene de 2 ay sonra oyna diyemezsin.
Zevkine güvendiğim insanlar arasında sabah akşam Disco Elysium öven de var bana, hayatı Mass Effect, Dragon Age olan da var. Zaten dikkatli okursanız oyunu bana öven insanların da olduğunu söylediğimi görebilirsiniz.Vallahi 10 yasindan bu yana RPG oyunlari oynayan birisi olarak su ana kadar daha iyisini oynamadigima, yapilmadigina kalibimi basarim. Eger senin zevkine guvendigin insanlar RPG'den anladigini iddia ediyorsa da surda kafami keserim. Kim mantikli kim sacma sapan orasini Allah bilir artik.
Ne demek istedigini anlamadim ama neyse. Simdi sen tanidigin CS:GO oyunculari Baldur's Gate 3'u ovmedi diye mi iyi degil diyorsun? Zevkine guvendigin insanlar umurumda degil de. Eger Baldur's Gate 3 oynayip iyi degil diyorlarsa ve FRP oyuncusu olduklarini iddia ediyorlarsa ben onlarin zevkine de ucan tekme atayim direkt.Zevkine güvendiğim insanlar arasında sabah akşam Disco Elysium öven de var bana, hayatı Mass Effect, Dragon Age olan da var. Zaten dikkatli okursanız oyunu bana öven insanların da olduğunu söylediğimi görebilirsiniz.
Reis bize baldurs gate 3'ün sorunlarından bahsedebilir misin? Ben 30 saattir oynuyorum bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Fps'im maksimum 70'e düştü 3070 kartımla. Bu oyunun senin nezdinde neden 70 puan bir onu anlasak?Zevkine güvendiğim insanlar arasında sabah akşam Disco Elysium öven de var bana, hayatı Mass Effect, Dragon Age olan da var. Zaten dikkatli okursanız oyunu bana öven insanların da olduğunu söylediğimi görebilirsiniz.
Bunun hakkında konu açabilirsiniz.Reis bize baldurs gate 3'ün sorunlarından bahsedebilir misin? Ben 30 saattir oynuyorum bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Fps'im maksimum 70'e düştü 3070 kartımla. Bu oyunun senin nezdinde neden 70 puan bir onu anlasak?
Arkadaşa soru sormak için konu mu açalım? İki oyun var karşılaştırıyor herkes.Bunun hakkında konu açabilirsiniz.
Evet konu açabilirsin konu açmak zor birşey mi???Arkadaşa soru sormak için konu mu açalım?
Benim tanıdığım CS'ciler arasında Baldur's Gate 3'ten haberi olmayan bile var.Simdi sen tanidigin CS:GO oyunculari Baldur's Gate 3'u ovmedi diye mi iyi degil diyorsun?
Tekrar diyorum hocam, RPG türüne aşık olan ve Baldur's Gate 3'ü seven arkadaşlarım var. Ama şu ana kadar sizin gibi türünün en iyisi gibi büyük yorumlarda bulunan olmadı.Eger Baldur's Gate 3 oynayip iyi degil diyorlarsa ve FRP oyuncusu olduklarini iddia ediyorlarsa ben onlarin zevkine de ucan tekme atayim direkt.
Ya mesajları hiç okumadınız ya da yanlış kişiyi etiketlediniz.Reis bize baldurs gate 3'ün sorunlarından bahsedebilir misin? Ben 30 saattir oynuyorum bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Fps'im maksimum 70'e düştü 3070 kartımla. Bu oyunun senin nezdinde neden 70 puan bir onu anlasak?
Kardesim internette her yerde yillarini oyun editorlugune vermis editorler gelmis gecmis en iyi oyun seciyorlar oyunu farkindasin degil mi? DEVDEV KOCAMAN buglarla yinede gelmis gecmis en iyi oyun seciliyor. Simdi kime guvenelim? Senin ne idugu belirsiz arkadaslarina mi?Ama şu ana kadar sizin gibi türünün en iyisi gibi büyük yorumlarda bulunan olmadı.