Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
- Meslek
- Öğrenci
Eğer yukarıda da söylediğim şeyi yapmayı bırakacaksam yani sizin sektöre zarar verecek bu saçma yorumlarınıza karşı cevap vermeyi bırakacaksam en başından beri yaptığım gibi yine oyun hakkında konuşmam aradan çekilirim. Oyunu almadan önce oyun zevkine güvendiğim insanların yorumlarını dinledim ve öyle abarttığınız gibi bir övülme durumu olmadı oyunda. Öte yandan seven bile teknik problemden bahsetmişken(Bırakın benim arkadaşlarımı direkt Youtube'da videosu bulunan Enis Kirazoğlu bile bahsediyor problemlerden) oyunu almak için çok sebebim kalmadı. 200TL olunca bakarım. Ha oyunu beğensem bile gelirim yine sizin bu oyunların teknik yapısı anlamındaki saçma düşüncelerinize karşı sessiz kalmam. Sizin gibi her haltı 2 ay sonra oynarım gibi saçma bahaneler üreterek savunanlar yüzünden 4090'la bile adam gibi oyun oynayamıyor insanlar. Oyunu beğendiysen ne mutlu sana, umarım keyif alarak 10 kere daha bitirirsin ama gelip teknik problem yaşayıp gömene de 2 ay sonra oyna diyemezsin.Engellemiyor oynadim bitirdim oyna sonra konus be yeter.