Dakika 10:17 aç izle vurulma efektine bak sonra konuş?
Bilmiş bilmiş laf atmayın gayet açık adam da söylüyor çok küt bir animasyon var al aç izle bunun için oynamalık bir olay yok?
Zelda varken Baldur's Gate 3'e yedirmezler. Game Awards'da oyuncuların değil jurinin verdiği oy önemli ve juride Zelda varken başkasına zor bakar.İlerleyen vakitlerde değişir ama en fazla 1-2 puan aşağı ya da yukarı. Benim beklediğim gibi çıktı. Zaten GOTY Baldur's Gate3 gibi bu sene.
Enis Kirazoğlu'dan izledim biraz ve vurma efektleri sanki 2006'dan kalma gibi çok kalitesiz. Adama sıkıyorsun adam tepki vermiyor?
Ben olsam 80 verirdim.
Zelda önceki oyunun gelişmiş versiyonu olduğu için alabileceğini düşünmüyorum şahsen. Çok iyi oyun o ayrı konu tabii.Zelda varken Baldur's Gate 3'e yedirmezler. Game Awards'da oyuncuların değil jurinin verdiği oy önemli ve juride Zelda varken başkasına zor bakar.
Az önce 42 inceleme vardı şimdi 26 nasıl oldu ki.89 puan oldu ama inceleme sayısı düştü garip birşekilde sitedemi sorun oldu?
Anlamadım bende.Az önce 42 inceleme vardı şimdi 26 nasıl oldu ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.