Oyunu silmediğiniz sürece yamayı sınırsız bir şekilde kullanabiliyorsunuz diye belirtilmiş. 1 kere okuduğunuzda çok net anlaşılıyor.
Kullanımınıza göre mantıklı olup olmaması size kalmış. Kimse sizi neden sürekli kaldırıp tekrar oyunu kuruyorsun diye eleştiremez. Zaten söylediğiniz gibi zorunda da değilsiniz, alternatifleriniz var.
Şu sebeplerden dolayı yamanızı kullanmayı tercih etmiyorum dersiniz ve yama grubu da gelen taleplere göre kendisine de zarar gelmeyecek şekilde yeni bir sistem oluşturabilir. Oluşturursa memnuniyetinizi dile getirirsiniz. Oluşturmazsa ve mantıklı da gelmiyorsa kullanmamayı sürdürürsünüz.
Mesela ben zaman zaman tek, zaman zaman da birden fazla oyunu indirip hepsini yamalıyorum ve oyunlar bittikten sonra siliyorum; bir daha da işim olmuyor. Dolayısıyla benim için oldukça verimli oluyor. Mevcut sistemleri beni memnun ediyor ve tercih ediyorum.
Tercih ettiğim için "enayi, suçlu, grubun paralı adamı" gibi yaftalamalarda da bulunuluyor. Oyun oynamaktan keyif alan biriyim ve sadece Türkçe oyun oynamak istiyorum. Dolayısıyla bu tarz kaliteli yamaların bitmesini istemiyorum.
Lafı fazla uzattım. Gidip Anonymous'un çevirisiyle Hogwarts Legacy oynayayım. Sağlıcakla kalın.
Daha önceden kurulu olan bir oyunun dosyalarını silmeden bilgisayarıma format attım. Dosyalar farklı bir diskte olduğu için etkilenmediler ve Türkçe yama sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam etti. Oyunu veya yamayı yeniden yüklememe gerek kalmadı. Bunun her oyun için geçerli olup olmadığını kesin olarak söyleyemem, ancak hatırladığım kadarıyla oyun "It Takes Two" idi.