Starfield zamlanır mı?

Bu oyuna kötü diyenler Skyrim hakkında neler düşünüyor acaba çünkü Skyrim 11.11.11 tarihinde çıktığında rezalet bir oyundu, buglar, performans sorunları gırla gidiyordu ama Skyrim 12 yıl geçmesine rağmen hala yüksek bir oyuncu sayısına sahip, mod altyapısı sayesinde ise onlarca defa bitirsen dahi tekrardan oynanabilecek bir oyun. Starfield'de aynı şekilde olmuş bir oyun evet AI o savaşlarda hiç iyi değil, buglar var ve evet uzay ge misini gezegenler arası kullanamamak, Fast travele zorunlu kalmak kötü(en azından no man's Sky'daki gibi bir geçiş yapılabilirdi) ama adamlar diğer bütün Bethesda oyunları gibi bu oyunda da oyuncularının sevdiği, bekledikleri şeyleri sunmuşlar. Sanırım eleştiren arkadaşlar diğer Bethesda oyunlarını denemeden sadece hype ile veya Xbox'ta ücretsiz diye oyuna şans veren kişiler çünkü Bethesda oyunlarında kimse ulaşım araçları beklemiyor hatta Fallout'ta direkt yok Skyrim'de ise atlar kullanıcılardan gelen yüksek talep sonucu geliştirildi, at üstünde vurma animasyonu vb. eklendi. Bethesda oyunlarından beklenen şey rastgele girdiğiniz bir ara sokakta, yolda bulduğun bir kağıttaki ipucu ile saatlerce süren bir maceraya çıkmak ya da terkedilmiş bir binadaki bilgisayarları, masalarda bulunan notları okuyarak o binanın hikayesini aydınlatmaktır ve bunların hepsi bu oyunda hala var.

Okuma kıtlığın var herhalde. Yukarıda uzun vadeli oynayacaksan Steam'den al demişim. Neyi bedava oynuyorsun Game Pass bedava mı? Oyunu 1 yıldan fazla oynamayı düşünen birine Game Pass önermek mantıklı mı? Açın bakın Steam'de hala Skyrim'i ne kadar kişi oynuyor. 2011 oyunu hala çoğu oyundan fazla oynanılıyor. Sanıyor musunuz millet sizin gibi Starfield 1-2 ay oynayıp temelli bırakacak? Türlü türlü güzel modlar çıkacak?
Skyrim çıktığında gamepass mi vardı? Gamepass sistemi uzun yıllar boyunca olacak

Skyrim çıktığında Game Pass mi vardı? Game Pass sistemi uzun yıllar boyunca olacak.

8 ay oyunu Game Pass'le oynadığında bir nevi Starfield'a ödeyeceğin parayı ödemiş oluyorsun. 8 aydan sonra zarar etmiş oluyorsun. Sen gelmişsin bedava oynuyorsun diyorsun. 900 TL'ye alan birisi mi uzun vadede kârlıdır yoksa her ay 120TL ödeyen birisi mi? Zaten bugünkü patch ile açıkladılar tam mod desteği yılbaşında gelecek adam akıllı modların gelmesi derken 1 2 yılı alacak.

8 ay oyunu Game Pass'le oynadığında bir nevi Starfield'a ödeyeceğin parayı ödemiş oluyorsun. 8 aydan sonra zarar etmiş oluyorsun. Sen gelmişsin bedava oynuyorsun diyorsun. 900 TL'ye alan birisi mi uzun vadede kârlıdır yoksa her ay 120TL ödeyen birisi mi? Zaten bugünkü patch ile açıkladılar tam mod desteği yılbaşında gelecek adam akıllı modların gelmesi derken 1 2 yılı alacak.
Gamepass'de sadece Starfıeld yok canın isterse başka oyunlar da oynayabilirsin ekstra olarak bu avantajı var. Starfıeld yıllardır heyecanla beklediğim bir oyundu buna rağmen satın almaya gerek görmüyorum. Gamepass sistemi harika, hem pc hem konsolda oynayabiliyorum keyfime göre. Ya siz hiç hayatınızda çalışıp para kazanmamışsınız ya da babadan dayak yememişsiniz.

Game Pass'te sadece Starfield yok canın isterse başka oyunlar da oynayabilirsin ekstra olarak bu avantajı var. Starfield yıllardır heyecanla beklediğim bir oyundu buna rağmen satın almaya gerek görmüyorum. Game Pass sistemi harika, hem PC hem konsolda oynayabiliyorum keyfime göre. Ya siz hiç hayatınızda çalışıp para kazanmamışsınız ya da babadan dayak yememişsiniz.

Beni tutup duvara fırlatmıştı 2 sn uçmuştum.

Game Pass'te sadece Starfield yok canın isterse başka oyunlar da oynayabilirsin ekstra olarak bu avantajı var. Starfield yıllardır heyecanla beklediğim bir oyundu buna rağmen satın almaya gerek görmüyorum. Game Pass sistemi harika, hem PC hem konsolda oynayabiliyorum keyfime göre. Ya siz hiç hayatınızda çalışıp para kazanmamışsınız ya da babadan dayak yememişsiniz.

Konumuz Game Pass'teki oyunlar değil. Arkadaş Game Pass almayı sormamış zaten Game Pass'i olsaydı böyle bir konu açmazdı. Arkadaş direkt Starfield'ı soruyor.

Konuyu saptırdığını anlıyorum tartışmada argümanın sunamıyorsun. Sen benim hayatımı sorgulamadan önce kendi hayatını sorgula ki benimkinin yanında boğulup kalmasın. Bir şeyin hesabını yapmayı çalışıp para kazanmamaya bağlayacak kadar ne düşündürdü merak ediyorum. Herhalde para kazanan = parayı sağa sola hesap, kitap yapmadan harcayan gözüyle bakıyorsun.

Sen Steam'den al oyununu oyna dostum ben Gamepass'den aylık 2 sigara parasına yıllarca oynamaya devam edeceğim. Yanına da canım sıkılırsa Persone 4 veya 5 oynarım belki de daha fazlasını. Sana daha cevap vermeyeceğim.

Sen Steam'den al oyununu oyna dostum ben Game Pass'den aylık 2 sigara parasına yıllarca oynamaya devam edeceğim. Yanına da canım sıkılırsa persone 4 veya 5 oynarım belki de daha fazlasını. Sana daha cevap vermeyeceğim.

Sende aylık haracını vermeye devam et. Modlayarak senelerce oynayacağım oyunu tek seferde alırım. Her farklı ay para yatırmak zorunda kalmam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı