Starlink'in bize katkısı ne olur?

316874

Megapat
Makaleler
3
Azıcık internete bu kadar para verirken Starlink'in katkısı ne kadar olur? Mesela 100 Mbps'ye ne kadar veririz yaklaşık?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk önce Starlink'in en büyük katkısı nerede olursan ol abonelik ile alabileceğin en iyi hızdaki interneti sunması olacaktır.
Ek olarak fiyatlandırma konusu daha söylenmedi ve normalinden çok daha ucuz olacağını net bir şekilde söyleyebiliriz, 100 Mbps bile şu anda dünya çapında standart hale geldi ve Starlink ile bunun daha üstüne çıkılabilir.

İlk önce Starlink'in en büyük katkısı nerede olursan ol abonelik ile alabileceğin en iyi hızdaki interneti sunması olacaktır.
Ek olarak fiyatlandırma konusu daha söylenmedi ve normalinden çok daha ucuz olacağını net bir şekilde söyleyebiliriz, 100 Mbps bile şu anda dünya çapında standart hale geldi ve Starlink ile bunun daha üstüne çıkılabilir.

Ben 2.5 mbps internet ile yetiniyorum :cry:

Ben 2.5 Mbps internet ile yetiniyorum :cry:
1-2 yıla Starlink sayesinde 100 Mbps alabileceksiniz merak etmeyin :) Bir de yanılmıyor isem fiyatlandırma ülkelere göre olacak, öyle olursa yaşadık demektir. Düşünsenize kesintisiz 100 Mpbs internete 100 TL'nin altında sahip olabiliyorsunuz, çok çok iyi olur.

Ben 2.5 mbps internet ile yetiniyorum :cry:
Türkiye'de parası olan mutlu olur. Gerçi dünyanın her yeri böyle, değil mi? Adliye lojmanlarından birkaç tane dilekçe gitti ve 150 Mbps+ altyapı geldi.

Veremeyeceklerinden değil, zaten şu anda bile dünyanın parasını kaldırıyor. Masraf yapıp altyapı yenileme işine niye girsin adam?

1-2 yıla Starlink sayesinde 100 Mbps alabileceksiniz merak etmeyin :) Bir de yanılmıyor isem fiyatlandırma ülkelere göre olacak, öyle olursa yaşadık demektir. Düşünsenize kesintisiz 100 Mpbs internete 100 TL'nin altında sahip olabiliyorsunuz, çok çok iyi olur.

Ben 16 mbps internete aylık 80 tl veriyorum fakat altyapı sadece 2.5 mbps'ye izin veriyor.
2.5 mbps internet alsam galiba 200 kb falan alacağım :D

Açıkçası ülkemiz içerisinde starlink teknolojisini kullanamayacağımızı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı