Çözüldü Statik IP olduğu halde port açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

720718

Centipat
Merhaba, statik IP aldım yeni müşteri hizmetlerini arıyorum. Onlarda IP niz statik diyor fakat statik IP olmasına rağmen şöyle bir port açıyorum. Kabul görmüyor:

1722375428367.png

Minecraft portu bu arada.

1722375486472.png

Port gözükmüyor. Müşteri temsilcisini aradım bir sorun yok gözükmemesinin nedenini bilmiyoruz diyorlar. Gerçekten anlamıyorum. Statik IP alalı 1 saat oldu acaba ondan mıdır?

1722375581252.png

Pppoe_trdeki IP statik gözüküyor 100 ile başlamıyor fakat yukarı kısımda ki dhcp_tr IP'si 100 ile başlıyor. Gerçekten hiçbir şey anlamadım yardım edecek var mı?

Dosya Ekleri

• 1722375457664.png
    1722375457664.png
    11 KB · Görüntüleme: 53
Çözüm
Port açma işlemini doğru yaptıysanız şu adımları deneyin:
-server.properties dosyasında "server-ip" değerini bilgisayarınızın yerel IP adresi olarak ayarlayın. Örneğin bilgisayarınız modeme 192.168.1.37 IP adresiyle bağlıysa bunun aynısını oraya girin.

-Server'i çalıştırın. Her şeyi yaptığınız halde hala port kapalı görünüyorsa server'i çalıştırıp tekrar kontrol yapın. Server kapalı halde test yapıyorsanız port kapalı görünecektir çünkü açtığınız portun çıkışı olmayacağı için kapalı görünecektir.
Superonlineda sunucu açmaya çalıştığım zamanlarda iss benim portlarıma bağlantıyı engelliyordu nedendir bilinmez. Benzer bir durum olabilir ben başaramamıştım port ile başarılı şekilde sunucu çalıştırmayı

Superonline'da sunucu açmaya çalıştığım zamanlarda ISS benim portlarıma bağlantıyı engelliyordu nedendir bilinmez. Benzer bir durum olabilir ben başaramamıştım port ile başarılı şekilde sunucu çalıştırmayı.

Nasıl yani ya ben açamayacak mıyım sunucu şimdi? Başka birileride yaşadı mı aynı sorunu acaba yazsın yaşayan varsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Port açma işlemini doğru yaptıysanız şu adımları deneyin:
-server.properties dosyasında "server-ip" değerini bilgisayarınızın yerel IP adresi olarak ayarlayın. Örneğin bilgisayarınız modeme 192.168.1.37 IP adresiyle bağlıysa bunun aynısını oraya girin.

-Server'i çalıştırın. Her şeyi yaptığınız halde hala port kapalı görünüyorsa server'i çalıştırıp tekrar kontrol yapın. Server kapalı halde test yapıyorsanız port kapalı görünecektir çünkü açtığınız portun çıkışı olmayacağı için kapalı görünecektir.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı