Statik poşeti açılmış HDD iadesi

sineklikowboy

Megapat
Daha fazla  
N11'den geçen hafta aldığım hard Disk'i çeşitli sebepler dolayısıyla kullanmamaya karar verdim. Antistatik poşeti yırtıp açmıştım, ancak HDD hiç kullanılmadı, bilgisayara hiç takılmadı.
Bu antistatik poşet denen mereti bilgisayarcılarda bulamadım. Mecbur yırtık poşet ile kargoya vereceğim. İade sürecinde sıkıntı olur mu? Hiç açılmış HDD iade edeniniz oldu mu?

Bir de, iade açıklamasında 'vazgeçtim' seçeneği yerine 'ürün hatalı/kullanılmış geldi' seçeneklerini seçsem, yani yalan söylesem, iade sürecinde bir etkisi olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İade konusunda poşete değil kullanılıp kullanılmamasına bakılıyor. Eğer kullanmadıysan sıkıntı olmayacaktır. Fakat iade konusunda ürün hatalı/kullanılmış geldi seçeneğini seçerseniz o kullanılmamış ürün çöpe gider. Yalan söylemeyin vazgeçtim seçeneğini seçin.

Statik poşet tamamen yırtılmadıysa HDD'yi içine koyup açıkta kalan kısmını katlayın ve bantlayın. Daha sonra etrafına havalı poşet geçirip kutuya koyun, iade etmeyi deneyin. Yalan söylediğiniz zaman iade almama ihtimalleri çok yüksek. Fakat bir şekilde iade etmeyi başarırsanız o poşet sorun çıkartmayacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı