Steam 2018 Cadılar Bayramı İndirimi Başladı!

SevenPacer

Kilopat
Katılım
28 Haziran 2011
Mesajlar
2.025
Makaleler
12
Çözümler
6
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğretmen
Profil Kapağı
1525263130
İndirim başlayalı yaklaşık yarım saat oluyor, pek çok oyun 1 Kasım'a kadar indirimde.
Gözünüze çarpan, ilk dakikalardan kütüphanenize eklediğiniz veya tavsiye ettiğiniz oyunları paylaşabilirsiniz :)

Ben başlatayım;
Ön sipariş edenlere üzülerek Shadow of the Tomb Raider çok iyi fiyatta diyor ve uzaklaşıyorum.

Edit:
Middle Earth Shadow of War Def. Edition 41 TL'de. Oyunsuzluk çektiğiniz dönemde fena vakit harcamazsınız.
Adsız.png
 
Son düzenleme:
Bu indirimde doğru düzgün bir oyun yoktu bana göre. Özellikle GTA 5 indirime gimedi o biraz kötü oldu. Oyun bende var fakat arkadaşım alacaktı.
 
L4D 2 Co-op oyun arayıp henüz oynamamış olanlar için inanılmaz eğlenceli gelecektir, korku teması dışında da pek çok oyunda güzel indirim var, yumulun! :)
 
@Msevket44 Telif hakları, davalar vs. çok iş döndü o oyunun başında, şuan için ölü. Bu indirim ne kadar canlandırır bilmiyorum. Bir de ayrıyetten artık oyuna güncelleme gelmiyor bilginize.
 
@Msevket44 Telif hakları, davalar vs. çok iş döndü o oyunun başında, şuan için ölü. Bu indirim ne kadar canlandırır bilmiyorum. Bir de ayrıyetten artık oyuna güncelleme gelmiyor bilginize.
Aynen öyle alan kişinin bunun bilgisinde olmalı heveslik aslında merak edenler eğlenmek için alabilir ancak sonra kesinlikle sıkacaktır firma hiç bir vadedileni yerine getiremedi.
 
Çok üzüldüğüm bir oyundur kendisi, büyük potansiyeli vardı ama bi şekilde işler kötü gitti. Arkadaş grubuyla efsane zevkli oluyordu, sayıda artış olursa geri dönerim bende. :)
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı