Steam 50 TL oyun önerisi

Sleeping Dogs: Definitive Edition, L.A Noire, Dying Light, Sniper Elite serisi (1 hariç), Mad Max, Hitman 1-2, Batman Arkham serisi.
Teşekkürler Sniper Elite'e bakacağım. Mad Max hakkında güzel yorumlar görmemiştim.

İki kişilik split screen şeklinde oynanan güzel bir yarış oyunu var mı?

Skyrim'i seviyorsan sana şunu öneririm.

Merhaba arkadaşlar en son Valheim oyununu aldım ama beğenmeyip iade ettim. Şu an Steam'de 51,74 TL var. Bu fiyata uzun soluklu, güzel grafikli oyun önerebilir misiniz?

sahip olduğum oyunlardır, önermeyiniz;
The Forest.
Skyrim.
Hunt: Showdown.
Left 4 Dead 2
Dying Light.
ETS 2
L. A. Noire.
Portal 2
Saint row IV.
The Witcher 3: Wild Hunt.
Tomb Raider serisi.
Trine 4

CoD serisi önermeyin.
Sıra tabanlı oyunlar sevmiyorum.

sevdiğim tarz oyunlar;
Skyrim, Witcher 3, RDR 2, GTA V, Tomb Raider serisi.

Ryse son of Rome, Hellblade, beyond Two Souls, GTA 4, Black Mesa, Batman Arkham serisinin herhangi bir oyunu, Spec Ops The Line devam edebilirim istersen.
Teşekkürler Sniper Elite'e bakacağım. Mad Max hakkında güzel yorumlar görmemiştim.

İki kişilik split screen şeklinde oynanan güzel bir yarış oyunu var mı?

Çok çok eski bir oyun var küçükken çok oynadığım. Adı Moorhun kart 2 grafikleri zamanına göre iyi ve tatlı bir oyun.
ETS 2 seviyorsanız The Crew 2 ya da Forza serisine bakabilirsiniz. Benim önerim The Crew 2 olacaktır.

Kesinlikle The Crew 2 önermem. Kontrolleri aşırı hantal Forza tek atar hocam.
Ryse son of Rome, Hellblade, beyond Two Souls, GTA 4, Black Mesa, Batman Arkham serisinin herhangi bir oyunu, Spec Ops The Line devam edebilirim istersen.

Çok çok eski bir oyun var küçükken çok oynadığım. Adı moorhun kart 2 grafikleri zamanına göre iyi ve tatlı bir oyun.

Hatta önerdiğim moorhun kart 2 The Crew 2'den iyi bence.

Ryse son of Rome, Beyond Two Souls
Bu oyunlara bakacağım teşekkürler. Sahip olduğum diye yazmadığım ama yine de önerdiğiniz oyunlar var ve Epic Games sağolsun vermiş. Sizler oyun sayarken diyorum ki: "Aa bu oyunu Epic vermiş."

Hocam Moorhuhn Kart 2 Nintendo'ya özelmiş sanırsam.

Çok çok eski bir oyun var küçükken çok oynadığım. Adı moorhun kart 2 grafikleri zamanına göre iyi ve tatlı bir oyun.

Crew 2 80 Forza 4' 5 ve Forza Horizon 5'i 30 saat oynamış biri olarak dediğinizi komik bulduğumu belirtmek isterim. Crew 2 arkadaşlar ile veya tek oynadığında daha zevkli bir oyun. Forza Crew'den daha kaliteli buna bir sözüm yok ancak mekaniklerine hantal demeniz pek uygun değil. Araç kontrolleri çok daha keskin Crew 2'de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı