Steam 50 TL oyun önerisi

Ryse son of Rome, Hellblade, beyond Two Souls, GTA 4, Black Mesa, Batman Arkham serisinin herhangi bir oyunu, Spec Ops The Line devam edebilirim istersen.

Çok çok eski bir oyun var küçükken çok oynadığım. Adı Moorhun kart 2 grafikleri zamanına göre iyi ve tatlı bir oyun.

Kesinlikle The Crew 2 önermem. Kontrolleri aşırı hantal Forza tek atar hocam.

Hatta önerdiğim moorhun kart 2 The Crew 2'den iyi bence.
The Crew 2 bence Forzadan çok daha iyi bir oyun. Hem haritası daha geniş hem daha fazla araç var trafikte. Bide Forza 5 araba içi bakış açısı çok kötü yapılmış hiç güzel bir his vermiyor. Gidip kafamı dağıtmak için gezeyim diyorsun zaten araba yok çevrede çöl gibi bir şey haritası. Hem de belki benim bilgisayarımdandır fakat The Crew 2 Forza 5 den çok daha iyi çalışıyor.

Ac Origins biraz daha ekleyebilirsen Odyssey daha iyi olur.
AC Odyssey başlayıp da iğrenç level sisteminden dolayı bitiremediğim tek oyundur. Oyunda ki buglar, yapay zekanın kötülüğü, hikayenin sürekli tekrar etmesi, at sürmesi gibi birçok şey rezalet. Origins'i bilmem ama Odyssey kesinlikle fiyatına değmez bir oyun fikrimce. Tek iyi yanı grafikleri.
The Crew 2 bence Forzadan çok daha iyi bir oyun. Hem haritası daha geniş hem daha fazla araç var trafikte. Bide Forza 5 araba içi bakış açısı çok kötü yapılmış hiç güzel bir his vermiyor. Gidip kafamı dağıtmak için gezeyim diyorsun zaten araba yok çevrede çöl gibi bir şey haritası. Hem de belki benim bilgisayarımdandır fakat The Crew 2 Forza 5 den çok daha iyi çalışıyor.
Hocam Crew 2'nin sürüş mekanikleri falan hiç güzel değil, drift atması falan çok kötü geldi bana bilmiyorum. Çok beğenenler var ama ben bir türlü ısınamadım o oyuna.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı