Steam 7 gün market engellemesi

Trimbaler

Kilopat
Katılım
10 Kasım 2013
Mesajlar
99
Selamlar,

Bu sabah bilgisayarı formatlayıp win 8.1 64bit kurulumu yaptım. Steami bilgisayara kurduktan sonra Steam Guard ile giriş yapmam gerekti ve maile gelen kodla birlikte giriş yaptım.

Daha sonra şöyle bir sorun oluştu; steam bilgisayarımı yeni bir bilgisayar olarak algıladığı için güvenliğimi sağlamak adına 7 gün trade yasağı getirdi. Bunu çözmenin bir yolu var mıdır, önerileriniz var mı acaba? Acilen bunu kaldırmam gerekiyor CSGO üzerinde bet oynuyorum ve bu beni 7 gün engellerse çok şey kaybederim. :)
 
Maalesef yok. Steam hesap güvenliği için yeni bilgisayarlardan girişlerde böyle bir önlem alıyor. Yine de ticket atıp yardım isteyebilirsin ki sana cevap vermeleri bir haftayı bulacağından bunu da tavsiye etmem. :)
 
Çözümü yok kardeşim ama steam ayarlarından steam guard korumasını kaldırırsan belki olabilir olmazsa 1 hafta bekliceksin
 
Merhabalar
steam pazardan 7 gün ban yedim fakat 7 gün sonra sürenin geçtiği halde ban kalkmadı ne yapmam gerekiyor
 
Arkadaşlar aradan uzun zaman geçti ama yine yazıyorum. Ben 70 TL yatıracağım Steam'e. 70 TL yatırdığım zaman pazara 7 gün ban gelecek mi? Yani yatırdığım gibi (pazarı) kullanabilecek miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı