Steam başarısız satın alım

EİVOR

Decapat
Yer
Dortmund
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle herkese iyi geceler dilerim. Kış indirimlerinden FIFA 21 satın aldım. Ödeme tamamlandı görünüyordu. Pencereyi kapattım, sonra bekledim. Dedim herhalde birazdan onaylanır, bekledim. Ne gelen ne giden var. Ödeme bekleniyor dedi. Hesabımdan da para çekmişler, şimdi mail atmışlar: Ödeme sırasında hata oluştu, tekrar satın alın diye. Son parayı verdim, nasıl satın alabilirim bir daha, aklım almıyor :D Para iadesi de yapmadılar, destek talebi oluşturdum. Cevap veren de yok, ne yapmalıyım?

Buna benzer bir olay yaşadım fakat benim ödemem beklemede durdu uzun bir süre. Destek attım 1 gün sonra falan dönmüşlerdi. Zaten dönene kadar DLC kütüphaneme eklenmişti. Sizin durumunuz biraz daha farklı.

Ticket'a cevap beklemekten başka çareniz yok. Süreç biraz uzun olabilir. Sonuç olarak çözülecektir.

Son düzenleme:
Buna benzer bir olay yaşadım fakat benim ödemem beklemede durdu uzun bir süre. Destek attım 1 gün sonra falan dönmüşlerdi. Zaten dönene kadar DLC kütüphaneme eklenmişti. Sizin durumunuz biraz daha farklı.

Ticket'a cevap beklemekten başka çareniz yok. Süreç biraz uzun olabilir. Sonuç olarak çözülecektir.

Cyberpunk 2077 aldığımda da böyle bir sorun olmuştu. 3 saat sonra eklendi. Bunlar şimdi tekrar satın al diyor. Parayı da iade etmediler, şu an para çekilmiş duruyor. Oyun da yok, bu Steam'den alacağım son oyun oldu. Daha da kullanmayacağım. Üstelik cevap veren de yok.

Cyberpunk 2077 aldığımda da böyle bir sorun olmuştu. 3 saat sonra eklendi. Bunlar şimdi tekrar satın al diyor. Parayı da iade etmediler, şu an para çekilmiş duruyor. Oyun da yok, bu Steam'den alacağım son oyun oldu. Daha da kullanmayacağım. Üstelik cevap veren de yok.
Steam'in bu şekil satın alım, iade işlemleri vs. bu aralar çok aksıyor sebepsizce. Ben attığınız destek talebine cevap gelmeden paranın iade edileceğini düşünüyorum. Olmadı destek talebine en geç 1.5 gün içinde cevap verirler zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'in bu şekil satın alım, iade işlemleri vs. bu aralar çok aksıyor sebepsizce. Ben attığınız destek talebine cevap gelmeden paranın iade edileceğini düşünüyorum. Olmadı destek talebine en geç 1.5 gün içinde cevap verirler zaten.
Umarım. Çok teşekkür ederim cevap için.

daha da kullanmayacağım.

Bu daha cok sizin kullandiginiz ödeme yöntemiyle alakali bir durum. Steam'den 13 yil boyunca yüzlerce alisveris yaptim, bir kere bile sorun yasadigimi hatirlamam.

Cevap verme süreleri ise yogunluga göre degisiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı