Steam "bu hesaba bir başkası tarafından erişilmiş olabilir" hatası

kenan360

Decapat
Katılım
21 Temmuz 2020
Mesajlar
806
Az önce mutlu ve keyifli bir şekilde sevdiğim bir Twitch yayıncısını izliyordum, oynadıkları oyun dikkatimi çekti Steam'e girdim ve bir anda bir bildirim geldi, şok oldum elim ayağıma dolandı, bildirimde "bu hesaba bir başkası tarafından erişilmiş olabilir" yazıyordu, hemen e-posta şifremi değiştirdim ve Steam destek ile iletişime geçtim, gerekli numara, kart bilgilerini verdim, başka yapmam gereken bir şey var mı bilmiyorum şu anda pazar banı falanda var hesap komple kilitlendi, çok saçma durduk yere neden böyle bir şey oldu. Fotoğraf bırakıyorum.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (21).png
    Ekran Görüntüsü (21).png
    594,4 KB · Görüntüleme: 70
Destek ekibi size gerekli bilgileri verecektir o zaman. Hesabin ilk sahibi olmaniz sizin acinizdan iyi bir gelisme. Hic Discord veya Twitch üzerinden herhangi bir baglantiya tiklayip hesabinizla giris yaptiniz mi?
Hayır, tıklamadım.
Steam destek ile iletişime geçtim, bundan sonrası Steam desteğin yapacağı iş. Umarım hesabı geri alırım.
 
Steam desteğe mesaj yaz şifreni değiştir ve şunu yap yardım Steam destek hesabım Steam hesabınızla ilişkili veriler yakın zamandaki giriş geçmişi buna bakın ilk önce şifrenizi ve Steam desteğe mesaj atın zaman kaybetmeyin ondan sonra dediğime bakın.
Hesabınız topluluk yasağı yemiş ne yaptınız ondan şüphelenmiş olup da demiş olabilirler.
 

Geri
Yukarı