Steam "Bu hesaba bir başkası tarafından erişilmiş olabilir" uyarısı

kebups

Hectopat
Merhaba, birkaç saat önce eve geldim ve bilgisayarı açtığım zaman ekteki uyarı ile karşılaştım. Hesabımla ilgili tüm bilgileri Steam destek üzerinden ilettim. Tek sorunum, hesabın ilk mailini hatırlamıyorum ama onun dışında 4 senelik pazar geçmişine kadar her şeyi gönderdim. Acaba ilk mailin önemi büyük müdür? Senelerdir emek verdiğim ve değerli bir envantere sahibim.

Dosya Ekleri

• steam destek.png
    steam destek.png
    25,9 KB · Görüntüleme: 151
Merhaba, birkaç saat önce eve geldim ve bilgisayarı açtığım zaman ekteki uyarı ile karşılaştım. Hesabımla ilgili tüm bilgileri Steam destek üzerinden ilettim. Tek sorunum, hesabın ilk mailini hatırlamıyorum ama onun dışında 4 senelik pazar geçmişine kadar her şeyi gönderdim. Acaba ilk mailin önemi büyük müdür? Senelerdir emek verdiğim ve değerli bir envantere sahibim.
Hesapta kullandığın bir kredi kartı varsa, o kartı at bunlara. ( Yani kartın numaralarını vb atmıyorsun kesinlikle.) Kart ilk 6 rakamı, son 4 rakamı. Ve bu kartın hesap özetini gönder açıyorlar. Ben 2021 yılında kart extresi ile açtırmıştım basıma geldi böyle bir durum.

Hesapta kullandığın bir kredi kartı varsa, o kartı at bunlara. ( Yani kartın numaralarını vb atmıyorsun kesinlikle.) Kart ilk 6 rakamı, son 4 rakamı. Ve bu kartın hesap özetini gönder açıyorlar. Ben 2021 yılında kart extresi ile açtırmıştım basıma geldi böyle bir durum.
Hocam bende zamanında 2017 ön ödemeli kartlar ilk çıktığında bir firmadan aldığım kart vardı. O gitti yenisi geldi falan filan derken kartın numarları kayboldu. Akıbetim ne olur peki?

Hocam bende zamanında 2017 ön ödemeli kartlar ilk çıktığında bir firmadan aldığım kart vardı. O gitti yenisi geldi falan filan derken kartın numarları kayboldu. Akıbetim ne olur peki?

Hocam kullandığınız herhangi bir kartın mobil bankacılığından SS vs atmayı deneyin. İlk mail yoksa tek yol bu diye biliyorum. Ya da hesapta kullandığınız e Pin falan varsa onları gönderin destek e.

İlk mailiniz çalınmış olabilir, VPN ile erişim sağlanmış olabilir. İki aşamalı doğrulamayı açın, şifre değiştirin. Ayrıca destek ile iletişime geçip yapabiliyorsanız maili de değiştirin.

Yapabiliyor ama sen her ihtimale karşı hesapta harcama yaptığın kartı not al karta erişimin yoksa son 4 hanesini isteyecekler not olarak oyunları aldığın miktarları vb. düşersen gesabı geri verirler en kötü ihtimalle çalınırsa. Karta erişimin varsa zaten her türlü geri alabilirsin maili değiştirmek çok işe yarar bir yöntem bende yaşadım 2 3 kere hesabım çalındı sonra bütün hesaplarımın mailini değiştirdim başka sıkıntı yaşamadım.

Arkadaşlarına hesap çalmak için Steam'den link falan atarlar bunu da bir kontrol et ara sıra.

Bu karta erişimim yok seçeneği var kartın son 4 ya da 2 hanesini istiyor sadece orasını hatırlamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı