Steam "Bu hesaba bir başkası tarafından erişilmiş olabilir" uyarısı

• Konuyu başlatan Erk7
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.033
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımı 3 gündür açmadığım halde bugün Steam'e girdiğimde böyle bir hatayla karşılaştım. 16 Mart'ta 0:22 sularında Rusya'dan giriş yapılmış olarak yazıyor ama şu an ben aynı şifrem ile sorunsuz girebiliyorum ve Steam mobil guard ile de sorunsuz şekilde eşleştirip girebiliyorum. 16 Mart'ta giriş yapılmış olarak gözüküyor ama dün benim telefonuma hiçbir bildirim gelmedi. "Hesabınıza giriş yapılmaya çalışılıyor bu siz misiniz" diye hep mesaj gelir normalde, telefona Steam'den böyle bir şey de olmadı.

Uzun lafın kısası Steam desteğe yazdım şu an cevap bekliyorum. Daha önce başına gelen arkadaşlar varsa bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.

Not: Envanterim + bütün itemlerim de duruyor. Hiçbir sorun yok hesapta sadece kısıtlama getirilmiş Steam topluluğa.

Satın alınmış bir hesapta değil, 7 yıl önce açtığım hesaptır.

Eki Görüntüle 2143401
Aynı sorun bende de var 16sında kısıtlandı hesabım ben de gerekli bilgileri verdim beklemedeyim umarım açılır.

Vallahi dostlar umarım sorununuz çözülür benim şansıma mı nedir benim sorunum 2 saat içinde çözüldü istenilen herşeyi doldurdum ve SS de olduğu gibi 16 martta Rusya Moskova'dan giriş yapıldığı gözüküyor ancak ben baya bi ayrıntılı yazdım 16 martta steam açmadığımı ve başka biri giriş yapmış olsa bile telefon steam guarda herhangi bir bildirim gelmediğini, ve biri girmiş olsa bile eski şifremle hala sorunsuz girebildiğimi + steam guard ile eşleştirme yapabildiğimi bu sorunun neden olduğu hakkında hiç bir fikrim yok yardım etmenizi bekliyorum dedim ve 2 saat sonra bir şifre yolladı bana attığı şifreyi değiştirdim şuan sorunsuz Allah'a şükür.

Daha 10 dakika önce bana da dönüş yaptılar yeni bir şifre yollayıp değiştirmemi istediler şuan 5 gün takas banı dışında bir problem söz konusu değil.

Daha 10 dakika önce bana da dönüş yaptılar yeni bir şifre yollayıp değiştirmemi istediler şuan 5 gün takas banı dışında bir problem söz konusu değil.
Sevindim hocam aynı şekil benim de öyle şuan. Durup dururken can sıkmaktan başka bir durum değil, inşallah bir daha yaşamayız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı