Çözüldü Steam CD key göstermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

No1Knows

Hectopat
Assassin's Creed 3 Remastered satın aldım. Oyunu yükledikten sonra Ubisoft'un aktifleştirme ekranı geliyor ve Steam oyuna giriş yapmadan keyi göstermiyor. Keyi bulmadan da oyuna giriş yapamıyorum. Kütüphaneden oyuna sağ tık yapınca CD anahtarları kısmı çıkmıyor bile. Oyunu kaldırıp kurdum oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayıp yeniden başlattım ama bir sonuç alamadım. Ekran görüntülerinden sorunu açıkça görebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (4).png
    1,6 MB · Görüntüleme: 160
  • Ekran Görüntüsü (5).png
    1,6 MB · Görüntüleme: 151
  • Ekran Görüntüsü (6).png
    1,3 MB · Görüntüleme: 148
Çözüm
Herkese teşekkür ederim. Assassin's Creed Odyssey'i indirdim ve oyun açıldı.
@PcKologX sanırım Assassin's Creed Odyssey'i indirip kurmak gerekiyormuş. Ne kadar saçma bir çözüm. İndirmeye başladım sorun çözülürse bildireceğim.

@PcKologX sanırım Assassin's Creed Odyssey'i indirip kurmak gerekiyormuş. Ne kadar saçma bir çözüm. İndirmeye başladım sorun çözülürse bildireceğim.

Bende öyle anladım çünkü o paketten hediye geliyormuş yorumlarda öyle yazıyordu 2 sitede öyle bilgi vermişler hocam yanlış yönlendirmek istemem.

Herkese teşekkür ederim. Assassin's Creed Odyssey'i indirdim ve oyun açıldı.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…