Steam CS:GO Hediye Edilirse Ban Kalkar mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar ben CS:GO'da sebepsizce ve saçma bir şekilde ban yedim neyse o konuyu geçelim diyelim ki ben CS yeni bir Steam hesabı olusturdum ve ona CS:GO'yu hediye olarak verdim. Vac banım kalkar mı? Ben tatildeyken yedim banı ve hiçbir şey yapamıyorum.

Vac banı kaldırmanın yöntemi yoktur ama bi steam desteğe mesaj atabilirsin. Bide cs eşyaların gitti haberin olsun.

Son düzenleme:
Kütüphanen deki bir oyunu başkasına gönderemezsin.

Yok, hiçbir şekilde hesaptaki VAC kalkmıyor. Ben başka hesaptan oyunu alıp asıl hesabımdan yeni aldığım hesaba aile paylaşımı açmıştım.

VAC bulunan oyunu aile paylaşımı ile paylaşamazsınız zaten. Hile açtıysanız açtınız burada söylemeyince Gabe gelip "aa boşu boşuna atmışız banı" demeyecek veya kimse de size hakaret falan etmeyecek. Hepimiz zamanında hile kullanmışızdır. Bu oyunda olmaz başka bir oyunda olur. Mesela GTA:SA, Vice City'de hile yapmayacak birini tanımıyorum ben.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı