Steam CS:GO hesabı 5$ harcamadan takas yapılır mı?
Bazıları yapamazsın bazıları yapabilirsin şimdi risk atmak istemiyom csgodaki itemleri diğer hesabıma atmak istiyorum. 5$ harcamadan atilirmi.Hayır yapamazsın.
Pardon yanlış bilgi vermişim eğer sadece CS:GO içinse yapabilirsin.
Bazıları yapamazsın bazıları yapabilirsin şimdi risk atmak istemiyorum CS:GO'daki itemleri diğer hesabıma atmak istiyorum. 5$ harcamadan atilir mi?
Hocam diğer hesabınıza hediye olarak 100 liralık bir oyun alın takas etmek istediğiniz hesaptan. Zaten takas edebilme özelliğiniz açılacak bu sayede. Takas etmeniz için Steam Guard da kurulu olması lazım zaten.Bazıları yapamazsın bazıları yapabilirsin şimdi risk atmak istemiyom csgodaki itemleri diğer hesabıma atmak istiyorum. 5$ harcamadan atilirmi.
Hocam diğer hesabınıza hediye olarak 100 liralık bir oyun alın takas etmek istediğiniz hesaptan. Zaten takas edebilme özelliğiniz açılacak bu sayede. Takas etmeniz için Steam Guard da kurulu olması lazım zaten.
Bende öyle yapmayı düşünüyordum ama olmaz diyorlar sayılmaz diyorlarHocam diğer hesabınıza hediye olarak 100 liralık bir oyun alın takas etmek istediğiniz hesaptan. Zaten takas edebilme özelliğiniz açılacak bu sayede. Takas etmeniz için Steam Guard da kurulu olması lazım zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.