Steam Deck 64 GB alınır mı?

Benim bildiğim SD kart takılıyor. İçindeki SSD değişiyorsa çok iyiymiş.

Ben içinde boş bir NVMe slotu var diye biliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Evet 2230 NVMe takılabiliyormuş.

Bence alınır. 1500 2000TL masraf yapılıp bir de güzel NVMe SSD taktın mı cillop gibi kullanırsın.

Zamanında kanalında bas bas bağırıp alınmaz diyen insanlar bile şu anda bu ürünün etinden suyundan faydalanma derdinde.

Param olsa %90 alırdım ben.

Böyle bir cihazı alıp özel optimize edilmiş OS yerine bloat şeyi kurmak mantıklı değil.

Neden hocam Game Pass oyunları için Dual boot kullanıyorum. Windows kullanırken de üzmüyor.

Boş slot yok içinde geleni çıkartıp yükseltiyorsunuz.

Boş slot yok içinde geleni çıkartıp yükseltiyorsunuz.
Evet öyleymiş.

Elinizde cihaz var sanırım. Birkaç soru sorabilir miyim?

Cihaz elde ağırlık yapıyor mu? 3-4 saat oynadıktan sonra bilekleriniz ağrıyor mu?

Pil ömrü 4 saat olduğu doğru mu? Ağır oyunlarda kaç saat dayanıyor?

Ne kadar aldınız?

Ekran büyük/küçük geliyor mu?

Gamepad rahat mı?

Evet öyleymiş.

Elinizde cihaz var sanırım. Birkaç soru sorabilir miyim?

Cihaz elde ağırlık yapıyor mu? 3-4 saat oynadıktan sonra bilekleriniz ağrıyor mu?

Pil ömrü 4 saat olduğu doğru mu? Ağır oyunlarda kaç saat dayanıyor?

Ne kadar aldınız?

Ekran büyük/küçük geliyor mu?

Gamepad rahat mı?

1. Evet ağrı yapıyor yatakta destek olmadan oynayınca
2. AAA oyunlarda 1.30saat Indie oyunlarda 4-5 saat gidiyor emulatölerde yine oyunun gücüne bağlı olarak 2-3 saat gidiyor.
3. Yurt dışından kendim aldığım için bayağı ucuza gelmişti ilk aldığım 5K falandı şu an yine kendiniz alırsanız 8700'e geliyor.
4. Nintendo Switch'ime kıyasla bayağı rahat bana kalırsa. Plastiği biraz ucuz hissettiriyor ama.

Bunlar dışında genel olarak bence müthiş konsol ve herkese lazım eğer alıp yana atmayacaksanız. Emulatörler olsun kendisi olsun 10bin TL yazmışsınız bence uygun.

Ups ekranı atlamışım. Ekran yeterli büyüklükte çözünürlüğe göre.

Alırsanız SSD kesin değiştirin oyunların shaderlarına bile yetmiyor 64 GB fakat SSD değiştirirseniz garantinin yanında Deck'in sağlamlık yapısı da bozuluyor düşürmemeye özen gösterin.

Game Pass sahibiyseniz dualboot kesin öneririm Xbox'ın Cloud Gaming servisi maalesef ülkemizde yok çünkü.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı