Oyunların deck ile uyumlu olması önemli olan. Yoksa hem şarj hem performans olarak üzebilir. Şahsen ben paraya kıyıp laptop aldım 27 k ya yarın gelecek tavsiyem bütçeniz çıkarsa sizin de aynısını yapmanız.
Zaten guclu PC var bana el konsolu lazım.
Oyunların deck ile uyumlu olması önemli olan. Yoksa hem şarj hem performans olarak üzebilir. Şahsen ben paraya kıyıp laptop aldım 27 k ya yarın gelecek tavsiyem bütçeniz çıkarsa sizin de aynısını yapmanız.
Zaten guclu PC var bana el konsolu lazım.
Ummm peki Switch hakkında ne düşünüyorsunuz? Steam Deck için eğer oyunlar 3A veya uyumlu değilse sıkılırsınız 1 seneye.
Kütüphanedeki oyunların çoğunu oynamadım ve kaliteli oyunlar hepsi Switch istiyordum ama Steam Deck daha çeşitli geldi son kararım Steam Deck'ten yana.
Bu da Steam hesabım @Yeyil https://steamcommunity.com/profiles/76561199451651322/
Dediğim gibioynamak istediğiniz oyunlar deckle uyumluysa problem olmaz. Sizinle benzeriz bende almıştım bir sürü oyun ve bugün veya yarın cihaz gelince oynayacağım.
Hayırlı olsun bende birkaç haftaya almayı düşünüyorum decki iyi duruyor alet.
Evet görünüşü falan bence de çok çekici duruyor. Size de hayırlı olsun acilen almaya bakın malum TR şartları zam gelebilir yarın![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.