Steam Deck overclock

Ürünü nerden aldın bu arada sahibindenmi yoksa trendyol gibi sitelerden mi?

Sahibinden de 12 bine var en düşük açılmamış.
Sahibinden alacaktım ama tanıdığım İstanbul'da bir konsolcu vardı ondan aldım, tavsiyem sahibinden alabilirsin çünkü diğer sitelerde baya bi fiyat farkı koymuşlar.

Sahibinden alacaktım ama tanıdığım İstanbul'da bir konsolcu vardı ondan aldım, tavsiyem sahibinden alabilirsin çünkü diğer sitelerde baya bi fiyat farkı koymuşlar.
Katılıyorum sahibinden daha uygun.

Katılıyorum sahibinden daha uygun.

Her zaman yardımcı olmaya çalışırım, rehber ve deneyim paylaşımı için belki bir yazı hazırlarım.

Tekrardan merhaba, Steam Deck için uzun süre düşündüm. Yazın almayı düşünüyordum. Arıştıtmam sonucu alamakta karar kıldım. Sebeplerine gelirsek. İyi bir bilgisayarım var. Deckin en çok sevdiğim oyunlarda en düşük ayatlarda FPS droplarının çokça olduğunu gördüm (hogwars). Şunu anladım beni kendine çeken şey uzanıp oynamak sadece doğrusu ne oyobüste ne de metroda oynayamam çünkü boyutu bayağı büyük. Kısacası donanım açısında zayıf. Belki geliştirilip önümüzdeki yıllarda daha iyi performansla çıkış olursa almak mantıklı olacak. Şu an sadece benim açımdan kendim için ekstra bir masrafa girmekten öte değil. İyi günler dinlerim.

Son düzenleme:
@KooperatifKemal hocam merhabalar. SteamDeck aldım da undervolt konusunda yardımcı olabilir misiniz internette buldugum kaynaklardan pek birşey anlamadım
destek olmak isterim ama bende youtube üzerinden cryoutilities talimatlarını uygulayarak yaptım birde cihaza kalıcı hasar verme riski var yani ince iş eğer hasar görürse özel bir alet var onsuz geri dönüşü olmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı