Steam Deck vb. el konsolu alınır mı?

Küçük ve taşınabilir. Ben çok seviyorum açıkçası Steam Deck ve türevi cihazları. Evimde yer yok demişsiniz bence Steam Deck en mantıklısı. Ayrıca 11.000 TL bütçeye iyi bir bilgisayar bulamazsınız. Sadece oyun oynayacaksınız Steam Deck alın.

Peki sizce 13.000 TL'ye Acer Aspire 7 A715-75G-55C8 olan mı yoksa Steam Deck mi ve bir şey daha soracağım Steam Deck'e Windows kurup laptop olarak kullanabilir miyim yani beni en az 3-4-5 götürmesi lazım o civarlarda değistiririm sizce mantıklı olur mu ayrıca bahsettiğim Steam Deck sahibindende 64 GB olarak gördüm 10.750 lira idi.

Attığınız Acer'in soğutması iyiyse 1650 hala iş görüyor. Bende 1650'li Nitro5 var memnunum. Bilgisayarınız yoksa ve soğutması iyiyse Acer'i öneririm tabi 16GB Ram yapmalısınız eğer bilgisayarınız var ise Steam Deck öneririm. Şöyle bir seçenekte var bilgisayarınız yoksa Steam deck+75HZ ucuz monitör+Klavye+Mouse ile masaüstü PC keyfi yaşayabilirsiniz. İnternette gezersiniz, oyun oynarsınız, ofis işi yaparsınız vs. hem istediğinizde el konsoluda olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı