Steam Deck vb. el konsolu alınır mı?

Açıkçası ben biraz araştırdım ben yeni nesil oyunları oynamak istiyorum ve Steam Deck hogwartz legacy performansı berbat gerçekten ben 3-4 yıl gitmesini istiyorum.
yeni nesil pc veya konsollara göre evet downgrade söz konusu grafiklerde mecburen fakat performansı 40fps olarak oynamayı tercih edenler var :) 60fps bu güçteki bir cihazda her oyunda zor.

11.000 liraya Steam Deck vb. el konsolu alınır mı? Alınırsa ne alınır veya laptop daha mantıklı mı olur evimde yer yok o yüzden kasa toplayamıyorum maalesef.
Fiyatı 399$ olan bir el konsolu, Türkiye'de yaklaşık 750$ gibi bir fiyattan satılıyor. Ben de alacaktım fakat Türkiye'de hiçbir yerde MSRP fiyatından bulmak mümkün değil. Stokçulara, karaborsacılara ve fırsatçılara para kazandırmak istemiyorum açıkçası.

Steam Deck'te performans olarak 3A oyunları 800p 30FPS oynamak kabul edilebilir bir düzey.
Daha iyisini isterseniz, ASUS ROG Ally el konsolunu beklemekte fayda var.
Steam Deck'ten 2 kat daha güçlü olacağı söyleniyor. O konsolu çıktığı gibi almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Steam Deck'te performans olarak 3A oyunları 800p 30FPS oynamak kabul edilebilir bir düzey.
Daha iyisini isterseniz, ASUS ROG Ally el konsolunu beklemekte fayda var.
Steam Deck'ten 2 kat daha güçlü olacağı söyleniyor. O konsolu çıktığı gibi almayı düşünüyorum.
Kesinlikle katılıyorum. Çıktığı gibi almayınca, ilerleyen zamanlarda almak hiç mümkün olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı