Steam dışı oyun alınabilir mi?

Detroit: Become Human düşünüyorum ama o da 140 dan 470 olmuş indirimle 235 oluyor belki indirime girerse öyle alabilirim (tabii o zamana kadar tekrar zam yemezse).
Hocam site güvenilir oyunlar ve dlcler almışlığım var hiç sıkıntı yaşamadım satın aldığınızda key geliyor steam üzerinden alınca aktive ediyor sunuz.

Hocam site güvenilir oyunlar ve dlcler almışlığım var hiç sıkıntı yaşamadım satın aldığınızda key geliyor steam üzerinden alınca aktive ediyor sunuz.
Hocam baktım Epic Games'de Detroit Become Human 142 TL hemen aldım. Sağolasınız.

Ben g2a kullanmıştım sorunsuz çalıştı kod. Steamde satışta olmayan bir oyun için almıştım eğer öyle satılmayan almak istediğiniz oyunlar varsa bakabilirsiniz eskilerden falan. Uygun fiyatlara denk geliyor.

Kinguinden almıştım zamanında kredi kartımdan çekim yapmışlardı o gün bugündür steam harici alışveriş yapmam key almam tavsiyemdir hiç güvenme.

Orası doğru hocam ama valla kış indirimini beklemek ve beklememek arasında kararsız kaldım (biraz kararsızımdır) sizin tahmininiz nedir siz olsanız kış indirimini bekler miydiniz?
Bence riske atmayın hocam 142 tl evet fazla ama o kadar ahım şahım bir para değil ben olsam zam yemeden alırım.

Birçok ucuza sözde oyun key varan site var. Bunlar güvenilir mi? Yani açıkçası çok cazip geliyor oradan keyi alsam Steam'e oyunu sorunsuz ekleyebilir miyim? Açıkçası o işlere pek güvenmiyorum o yüzden soruyorum belki yapan ve sorunla karşılaşmayanlar vardır diye. Ya da en iyisi mecbur Steam'den almak mı?
Ben gamebillet'den mayıs ayında RDR2 aldım Rockstar launcher key olarak verdiler hiç bir sorun olmadı güvenilir.

Detroit şu anda etail de 106 TL
Bu arada etail ve voidu dan spiderman, the last of us, hello neighbor gibi oyunlar aldım siteler güvenilir riske atma gibi bir durum yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı