Steam dolandırıcısı

SaviorAngel666

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar sorunuma gelecek olursak Steam hesabından beni birisi ekledi ve kendisini Steam yöneticisi olarak tanıttı ve bana dedikleri Steam hesabınız incelemeye alınmıştır ve hesabınız askıya alınacaktır sizden istediğimiz bize ulaşmanız ve öğelerinizi korumanız için bize yollamanız lazım bu mesajı ciddiye almanız gerekmektedir aksi halde hesabınız kapatılacaktır diye mesaj aldım ve itibar etmedim bende gereken işlemleri yaptım ve bu sahtekar kullanıcıyı bildirdim başkaları da bu duruma düşmesin diye kullanıcı profilini resim olarak atıyorum sizde bunlara itibar etmeyiniz bu mesajım bilgilendirmek amacı ve gereken işlemlerin yapılması için yazdım bu kullanıcıyı dolandırıcılıktan bildirmenizi rica ediyorum başkaları zarar görmesin diye herkesin rızasına bırakıyorum saygılarımla.

Adsız.png

Arkadaşlar kimse Steam'de sizden envanter öğelerinizi veya hesap şifrenizi istemez sizi incelemeyede almazlar VAC korumalı oyunlarda hesabınız dedektif tarafından incelenir ama sizin kullanıcı adınız veya resminiz gözükmez.

Steam hesabınız incelemeye alınmıştır ve hesabınız askıya alınacaktır
Valve çalışanlarının "Valve Çalışanı" adlı Steam rozeti bulunmakta ve şu gruba üyeler:

Çok kişi geldi bana da böyle, bir şey olacağını sanmıyorum. Profil linkini bırakırsanız daha yararlı olur gibi.

Kullanıcı büyük ihtimalle yasaklandı profili bulunmuyor.
Dolandırıcının hesabını bulmuş bulunmaktayım ismini değiştirmiş gereken işlemleri size bırakıyorum daha fazla kişi mağdur olmasın tekrardan yardımlarınız için teşekkürler.
Çok kişi geldi bana da böyle, bir şey olacağını sanmıyorum. Profil linkini bırakırsanız daha yararlı olur gibi.
Dolandırıcının hesabını bulmuş bulunmaktayım ismini değiştirmiş gereken işlemleri size bırakıyorum daha fazla kişi mağdur olmasın tekrardan yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı