Steam e-postası dolandırıcı mı?

461988

Hectopat
Eşyayı satmaya çalışırken böyle bir mail geldi. Ben de birkaç kez tıkladım ama cevap alamayınca şüphelenmeye başladım. Bu oltalama mı ve oltalamaysa yapmam gereken bir şey var mı?

E-postası: noreply@steampowered.com

742AFDFC-F770-49B7-9982-5570E26DBB82.jpeg

Kasayı pazara koyduktan sonra böyle bir e-posta geldiyse güvenilir. Durduk yere böyle bir e-posta geliyorsa linke tıklayıp Steam tasarımlı fake siteye şifrenizi vermeyin.

Eşyayı satmaya çalışırken böyle bir mail geldi. Ben de birkaç kez tıkladım ama cevap alamayınca şüphelenmeye başladım. Bu oltalama mı ve oltalamaysa yapmam gereken bir şey var mı?

E-postası: noreply@steampowered.com

Eki Görüntüle 1450736

Pazarın e postası bu, ürün satacağın için emailine bildirim geliyor.

Kasayı pazara koyduktan sonra böyle bir e-posta geldiyse güvenilir. Durduk yere böyle bir e-posta geliyorsa linke tıklayıp Steam tasarımlı fake siteye şifrenizi vermeyin.

Koydum tıklıyorum fakat yanıt yok. Bundan dolayı şüphelendim ve böyle bir konu açtım. Gönderenin e-postası üstte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tahminen telefonda steam guardınız yok ve steam üzerinden bu eşyayı satışa koydunuz. E-postadan onaylamanız gerekiyor, buradan onayladıktan sonra steam topluluk pazarına bir bakın isterseniz satışa çıkmış mı diye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı