Steam En Fazla 1 MB/s ile İndiriyor

Aimless Guy

Hectopat
Merhaba. Normalde Steam'den bir oyun indiricekken indirme hızım 3-4 MB gibi hızlara ulaşırdı. Ama bugün GTA V indiricekken nedense en fazla 1 Mb indirme hızına ulaşabiliyorum. İndirme ayarlarından herhangi bir sabitleme yok. Eğer çözümü biliyosanız ve yazarsanız sevinirim.

Tarayıcıdan bir şey indirirken 3 mb ulaşıyorum ama sıklıkla 500kb görüyorum.
Peki telefonunuzda veya farklı bir bilgisayarda da böyle mi? Böyleyse sorun modemden veya gelen internetten kaynaklı.

Sadece bilgisayarınızda oluyorsa ethernet kablonuzu veya Wi-Fi adaptörünüzü kontrol etmekle başlayabilirsiniz.

50 Mbps ile 3MB/s indirme hızına ulaşabiliyorum Steam'de. Ben de hızımın hakkını alamıyorum o platformda.

Hocam sunucu seçiminizin doğru olduğuna emin misiniz? Uzak sunucu seçiliyse neden olabilir.

50 Mbps ile 3MB/s indirme hızına ulaşabiliyorum Steam'de. Ben de hızımın hakkını alamıyorum o platformda. En azından 6-7 MB/s olması beklenirdi normalde.

Hocam hız testinde kaç aldınız? Windows sınırlamasını kaldırdınız mı? Ayrıca bu hız bağlı kişi sayısı indirme anı trafik yoğunluğuna göre değişir, size bunu sağlayan sunucular da etkiler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı