Steam En Fazla 1 MB/s ile İndiriyor

Peki telefonunuzda veya farklı bir bilgisayarda da böyle mi? Böyleyse sorun modemden veya gelen internetten kaynaklı.

Sadece bilgisayarınızda oluyorsa ethernet kablonuzu veya Wi-Fi adaptörünüzü kontrol etmekle başlayabilirsiniz.

Hocam sunucu seçiminizin doğru olduğuna emin misiniz? Uzak sunucu seçiliyse neden olabilir?

Telefonuma APK dosyası indirmeyi denediğimde de Steam'deki gibi oluyor. Muhtemelen sorun sağlayıcıda veya modemde.

Hocam hız testinde kaç aldınız? Windows sınırlamasını kaldırdınız mı? Ayrıca bu hız bağlı kişi sayısı indirme anı trafik yoğunluğuna göre değişir, size bunu sağlayan sunucular da etkiler.
Sistemsel olarak hiçbir engelim yok. Servis sağlayıcı ya da platform limitine takılıyorum. Benim normal paketim 25 Mbps. Abonelerin hızı ikiye katlandı servis sağlayıcım tarafından. Bazı yerlerde o farkı görebiliyorum ama bazı yerlerde 25 Mbps performansını anca karşılıyor.

sp.png

Şu anda bile en az 3 kişi aktif internet kullanıyor evde. Hız testi iyi bile çıktı bana kalırsa. Hız testini boşverin. Kimse kullanmasa bile Steam hızı yükselemiyor.

Sistemsel olarak hiçbir engelim yok. Servis sağlayıcı ya da platform limitine takılıyorum. Benim normal paketim 25 Mbps. Abonelerin hızı ikiye katlandı servis sağlayıcım tarafından. Bazı yerlerde o farkı görebiliyorum ama bazı yerlerde 25 Mbps performansını anca karşılıyor.

Eki Görüntüle 662933

Şu anda bile en az 3 kişi aktif internet kullanıyor evde. Hız testi iyi bile çıktı bana kalırsa.
Evet hocam da windows’un kendi güncellemeleri için internetinizin %20’sini kıstığını biliyorsunuzdur bence ou kapatmanız bu tarz şeyleri indirirken işinize yarar bu arada modem VDSL’mi? Ayrıca 3 kişi varsa değerler güzel yinede söylediğimi deneyebilirsiniz + olarak dediğim gibi indirmelerde tam hızdan faydalanılamıyor (bir açıklaması vardır kesin) mesela ben 36 kullanıyorum indirmelerde 25-30 gücünü görüyorum badiren 30 üstü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı