Steam Epic Games'e dava açmaya hazırlanıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Steam’den GTA 5’i dağıtan firmaya dava dilekçesi hazırladığı ortaya çıktı. Bildiğiniz üzere GTA 5 ücretsiz oldu ve satın alan kişiler adeta isyan etmeye başladı ve Steam GTA 5’i satın alan kişilerin haklarını korumak amaçlı dava açacağı sızdırıldı. İşler iyice kızışıyor.

Eki Görüntüle 563002

Kaynak?

Bencede + olarak geçen aylarda mı ne Rainbow Six Siege Steam'da ücretsiz olmuştu bende indir demiştim ertesi gün biticekti sonra int yavaşlandı falan kütüphaneme eklenmiştir Epic Games gibidir Steam dedim ama ertesi gün indirim bittiğinde başlattığımda olmuyormuş Epic Games bomba gibi bir şey bence.

Gene seni gördüm hocam 7.80 GHz :( :)

Ben de öyle düşünüyorum ama Steam için üzülüyorum kan kaybediyor sürekli.

Bencede + olarak geçen aylarda mı ne Rainbow Six Siege Steam'da ücretsiz olmuştu bende indir demiştim ertesi gün biticekti sonra int yavaşlandı falan kütüphaneme eklenmiştir Epic Games gibidir Steam dedim ama ertesi gün indirim bittiğinde başlattığımda olmuyormuş Epic Games bomba gibi bir şey bence.

Gene seni gördüm hocam 7.80 GHz :( :)

Sildim bile oyunlar falan umrumda değil bir CS:GO üzüldüm ama cidden sildim :)

Sonradan gördüm ama PC'de ciddi 7.8 yazıyor :D :D :D

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    80,6 KB · Görüntüleme: 62
  • 2.png
    2.png
    75,9 KB · Görüntüleme: 82
Evet geçende görmüştüm @Recep Baltaş üstat bir şey deyin ve + olarak GTA 5'de yüksek ayarlarda 70-100 FPS alıyor nasıl oluyor anlamıyorum daha iyi ekran kartlı sistem bile 100 FPS alamıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada şunu söylemek istiyorum. Steam kullanıcılarına hiç değer vermiyor ben şahsen epicgamese saygıdan artık hep epicgamesten oyunlarımı satın alacağım. Yiyorsa Steam'de bir oyunu bedava yapsın crusider kings3 çıkıyor Steam. Göriym seni

Hiçbir şey yapamaz Steam kölesi olmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam kıskançlık yapacağına çalışsın.
Durum böyle olmayabilir. Durum şudur, millet Steam'den bu oyunu parayla aldı. Ancak daha sonra Epic bunu dağıtınca ortada haksızlık oluştu. Bende alsaydım bende isyan ederdim. Sonuçta Epic Games 14 Mayıs'a kadar oyunu açıklamadı.

Steam istese RDR2'yi beleş yapar, kıskaçlıktan bahsediyorsunuz.
Epic Games çıkarıp vurucak masaya Rockstar ile yaptığı anlaşmayı, Steam hiçbir şey yapamayacak 🤣
O zaman Rockstar ayvayı yiyecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı