Steam GTA5 Online Social Club'tan unlink etmek

İşletim sistemi
Windows 7

ShadowsLover

Hectopat
Katılım
1 Şubat 2020
Mesajlar
199
Çözümler
1
Merhaba,
Öncelikle GTA5 Premium Online Edition aldım ama ben online Criminal Essential Pack ile oynamak istemiyorum. Bu yüzden ise Steam kütüphanemden paketi kalıcı olarak sildim. Steam hesabımı mevcut Rockstar Social Clup hesabıma link ettirmiştim. Sıkıntı ise şu, bana hala online girdiğimde pakette olan eşyaları veriyor. Ben sorunu steam hesabımı Social Club'tan unlink ederek ve yeni bir social club hesabı oluşturup mevcut steam hesabımı ona link ederek çözebileceğimi düşündüm. Birçok kişiye bunu sordum bazıları olmaz dediler ama ben bir de size sorarak emin olmak istiyorum. Bu link ve unlink etme konusunda bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
 
Destek sayfasinda mümkün oldugu söylenmis. Bunun icin Rocktar destek ekibi ile iletisime gecmeniz gerekiyor. Eskiden mümkün degildi bildigim kadariyla.


Eger Ingilizce bilmiyorum derseniz yardimci olmaya calisirim.

Not: Kullanicilarin oyunlari hesaptan kalici olarak silemedigini belirtmek isterim. Siz sadece genel görünümden kaldirmis oluyorsunuz. Tamamen silme islemini sadece Valve calisanlari yapabiliyor. Bu dedigim oyunu tekrar almaniza engel mi bilmiyorum ama, sorun olmamasi lazim.
 
Destek sayfasinda mümkün oldugu söylenmis. Bunun icin Rocktar destek ekibi ile iletisime gecmeniz gerekiyor.


Eger Ingilizce bilmiyorum derseniz yardimci olmaya calisirim.

Not: Kullanicilarin oyunlari hesaptan kalici olarak silemedigini belirtmek isterim. Siz sadece genel görünümden kaldirmis oluyorsunuz. Tamamen silme islemini sadece Valve calisanlari yapabiliyor. Bu dedigim oyunu tekrar almaniza engel mi bilmiyorum ama, sorun olmamasi lazim.

Değişmiş sanırım önceden ticket attığımda mümkün olmadığını söylemişlerdi.
 
Hepinize teşekkürler. Ben desteğe yazdım zaten sadece böyle bir şey mümkün mü diye emin olmak için sormuştum. Hepinize teşekkürler demek ki mümkünmüş. Bazıları olmayabilir demişti de. Yani ben unlink ettikten sonra mevcut social club hesabımı silip yenisini açınca ona link edince düzelir değil mi?
 
E-mail [email protected] from the E-mail address attached to the alternate Social Club account referencing this ticket number. By doing so we are able to verify your ownership of that account. Once you have submitted this new ticket from the alternate accounts E-mail please reply to this request with the new support ticket number.
Bana uzun bir mesaj yazdılar ama bu kısmı anlayamadım. Biraz yardımcı olur musunuz ve benden istenilen ekran görüntülerini müşteri hizmetlerine attım.
 
Son düzenleme:
Sizinle irtibata gectikleri ticket (referans) numarasi ile, Social Club hesabinizin bagli oldugu e-posta adresinden belirtilen adrese (s[email protected]) mesaj atmaniz gerekiyor. Hesabin size ait oldugunu dogrulayabilmeleri icin bu islemi yapmaniz gerekmekte.

Yeni ticket actiktan sonra size gönderilen yeni referans numarasini eski mesajdan tekrar kendilerine iletmeniz gerekiyor. Cevap olarak sadece ticket numarasini atsaniz da olur.
 
Ben Criminal Essential pack olan social clubumu unlink ediceğim şu anda konuşmalarımız sürüyor. Ben unlink edeceğim social club hesabında gmail değiştirdim. Benim kullandığım email ile (steame social cluba link ettirdiğim zaman kullandığım gmail hesabı) yeni bir social club hesabı açtım. Bu paket bi yandan benim gmaile kayıtlı olmadı demi. Yani ben yeni açtığım social clubu steame link ettirdikten sonra paketsiz oynayabileceğim demi?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı