Steam hesabı çalındı

Swench7

Decapat
Daha fazla  
Başlıktan da görmüş olduğunuz gibi Steam hesabım çalındı. İlk olarak Discord hesabımda neredeyse herkese bir link gönderilmiş "Steam 50 dolar gift Card " diye bende merak ettim tıkladım linke Steam'in sayfasına attı sandım ödül için giriş yapmam gerektiği yazıyordu. Bende tabii biraz şüphelendim ama aldırış etmedim içinde oyun falan olmadığını düşündüğüm bir Steam hesabımla giriş yaptım. Kod geldi girdim direkt şifrem, telefon numaran ve mailim değiştirilmiş hesaba hiçbir türlü ulaşamıyorum, giremiyorum. Hesabım çalındı diye Steam'e de yazdım fakat onlar dönene kadar iş işten geçmiş olacak sizce ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıktan da görmüş olduğunuz gibi Steam hesabım çalındı. İlk olarak Discord hesabımda neredeyse herkese bir link gönderilmiş "Steam 50 dolar gift Card " diye bende merak ettim tıkladım linke Steam'in sayfasına attı sandım ödül için giriş yapmam gerektiği yazıyordu. Bende tabii biraz şüphelendim ama aldırış etmedim içinde oyun falan olmadığını düşündüğüm bir Steam hesabımla giriş yaptım. Kod geldi girdim direkt şifrem, telefon numaran ve mailim değiştirilmiş hesaba hiçbir türlü ulaşamıyorum, giremiyorum. Hesabım çalındı diye Steam'e de yazdım fakat onlar dönene kadar iş işten geçmiş olacak sizce ne yapmam lazım?

Desteğe yazacaksın oyun aldıysan onların faturaları mailine geliyor onları silmedin inşallah destekte gerekcek hangi oyunu ne kadar oynadığını hatırla ve hesabının ne zaman açıldığını bil bu gibi faktörler hesabını çabuk almanı sağlayacak onlarda yoksa geçmiş olsun hesap gitti geçmiş olsun.

Desteğe yazacaksın oyun aldıysan onların faturaları mailine geliyor onları silmedin inşallah destekte gerekcek hangi oyunu ne kadar oynadığını hatırla ve hesabının ne zaman açıldığını bil bu gibi faktörler hesabını çabuk almanı sağlayacak onlarda yoksa geçmiş olsun hesap gitti geçmiş olsun.
Hocam çok zor yani alması gerçekten sen yazcaksın onlar döncek kanıtları atcan onlar döncek günler sürecek büyük ihtimalle.

Hocam çok zor yani alması gerçekten sen yazcaksın onlar döncek kanıtları atacaksın onlar döncek günler sürecek büyük ihtimalle.

Hocam ben arkadaşı anlıyorum dalgınlığına geliyor tıklıyosun benim de başıma geldi çalınmadan kurtardım.

Hocam dua edin size dosya olarak atıp kurmanı istememişler. Yani rat yemediğin için şükretmelisin. Ayrıca Steam desteğe yazdıysanız bekleyin size cevap vereceklerdir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam çok zor burdan döndürmeniz döndürsenizde hesabınızı boşaltmışlardır. Hiç mi şüphelenmediniz o kadar insan hayrına 50 dolar gönderir mi hiç? Bana da geliyor sürekli öyle mesajlar arkadaşımın hesabı çalındı ondan geldi bir tane. En çok yapılan hesap çalma yöntemlerinden biridir. Döndürmek için işte atcaksınız mail kanıt yollayacaksınız eski satın almalarının dekontları falan filan zaten söylerler size.
normalde çok sallamam böyle şeyleride bi merak ettim hani insan arada ümit ederya "ya doğruysa" diye bende bi deniyim dedim patladım:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı