Steam hesabı çalındı

Swench7

Decapat
Daha fazla  
Başlıktan da görmüş olduğunuz gibi Steam hesabım çalındı. İlk olarak Discord hesabımda neredeyse herkese bir link gönderilmiş "Steam 50 dolar gift Card " diye bende merak ettim tıkladım linke Steam'in sayfasına attı sandım ödül için giriş yapmam gerektiği yazıyordu. Bende tabii biraz şüphelendim ama aldırış etmedim içinde oyun falan olmadığını düşündüğüm bir Steam hesabımla giriş yaptım. Kod geldi girdim direkt şifrem, telefon numaran ve mailim değiştirilmiş hesaba hiçbir türlü ulaşamıyorum, giremiyorum. Hesabım çalındı diye Steam'e de yazdım fakat onlar dönene kadar iş işten geçmiş olacak sizce ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de calinmisti icinde bir sürü oyunlar vardi, geri alamadim, calinmaya karsi nasıl önlem alabilirim arkadaşlar?

Steam Guard açacaksın her gördüğün Nane'yi indirmiyeceksin tıklamayacaksın bu kadar aşırı paranoyak olmana gerek yok.

Steam Guard açacaksın her gördüğün Nane'yi indirmiyeceksin tıklamayacaksın bu kadar aşırı paranoyak olmana gerek yok.
Düzenli kulanmistim gereksiz programm yüklememistim oyunlar icin ,sadece steam guardi iptal edip giris yapiyordum ,sürekli ugrasasim yoktu emaile veya telefonla giris yap diye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı